Në datën 14 korrik 2014

Shqiptarët e Amerikës do të protestojnë para selisë së OKB-së për mbrojtjen e shqiptarëve që po shtypen sistematikisht nga pushtuesi sllavo-maqedonas.
Të gjithë të bashkuar pa dallim krahine, feje dhe ideje janë të ftuar për pjesmarrje në këtë demostratë që ta ngrejmë zërin fuqishëm se ne shqiptarët jemi të bashkuar kundër armikut.
Adresa:
Dag- Hammarskjold Plaza
Rruga 47
Avenue 1

Ora 1:00 - 3:00 pasdite

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…