Status go is een peer 2 peer netwerk, bedoeld voor directieleden en ondernemers, door ons “peers” genoemd. Enerzijds zijn dit directieleden of ondernemers van gave organisaties die een bijzondere oplossing of idee hebben voor een probleem of uitdaging. Anderzijds melden peers zich aan omdat zij juist op zoek zijn naar een vernieuwende oplossing of een idee om een uitdaging aan te gaan. De lat ligt hoog en alleen oplossingen die echt de status quo in organiserend Nederland doorbreken, worden toegelaten.

De peers van status go zijn bereid om hun kennis en kunde te delen met organisaties. Zij delen de oplossing die voor henzelf heeft gewerkt en helpen de geïnteresseerde peers op weg met de toepassing in hun eigen organisatie. Hier leren zij zelf van, vergroten zij hun netwerk mee en zorgen zij voor meer kleur in organiserend Nederland.

Een ander doel van status go is verminderen van de inhuur van management consultants in Nederland. Deze dure consultants die vaak “catch all” oplossingen aanbieden, zorgen namelijk voor grauwe middelmaat, terwijl kennis over gaver organiseren en het terugbrengen van kleur in organisaties gewoon voorhanden is.

Deze film bestaat uit fragmenten van andere films die vrij te downloaden waren op vimeo.com. status go heeft gen winstoogmerk en gebruikte beelden zijn puur informatief bedoeld voor personen die mogelijke interesse hebben en meer willen weten over status go. Voor meer informatie, kijk op de disclaimer op statusgo.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…