Steun baanbrekend onderzoek!

Kom op vrijdag 12 september 2014 naar Paleis Het Loo te Apeldoorn voor dit benefietconcert tegen reuma.

Dit is amateurvioliste Joke Bleumink. Toen reuma haar het spelen onmogelijk maakte, ging ze niet bij de pakken neerzitten. In plaats van vioolspelen, ging ze violen bouwen.

Met vier van die prachtige exemplaren organiseert ze nu een uniek concert. De musici van het Valerius Ensemble van het Orkest van het Oosten uit Enschede laten maar wat graag horen welke prachtige klanken zij uit de violen en cello van Joke kunnen halen. Daarom ruilen zij voor deze gelegenheid hun eigen instrumenten in voor de instrumenten van Joke.

Concert voor de wetenschap
Joke organiseert haar concert met een missie. De opbrengst van de kaartverkoop komt helemaal ten goede aan het wetenschappelijk onderzoek van professor Marcel Karperien van de Universiteit Twente. Het Reumafonds ondersteunt dit mooie initiatief van harte en helpt - samen met Paleis Het Loo en de Universiteit Twente - om dit mogelijk te maken.

Veelbelovend onderzoek
Professor Marcel Karperien wil korte metten maken met artrose, een vorm van reuma die meer dan 1 miljoen mensen in Nederland treft. Hij ontwikkelt de injecteerbare pleister tegen artrose, die kapot kraakbeen in het gewricht weer laat herstellen. Als kraakbeen herstelt, nemen pijn en beperkingen door artrose af. Dit kan de oplossing voor miljoenen mensen in binnen- en buitenland betekenen.

Wilt u deze stap in de strijd tegen reuma ook mogelijk maken? En wilt u tegelijkertijd een unieke avond op een koninklijke locatie bijwonen? Bestel dan direct uw toegangskaarten en steun zo het veelbelovende onderzoek van professor Karperien naar de artrosepleister.

Hoe bestelt u kaarten?
U kunt deze exclusieve avond bijwonen door uw kaarten à € 500 per persoon te bestellen via reumafonds.nl/benefietconcert. Groepsarrangementen zijn in overleg mogelijk vanaf acht personen. De opbrengst van de kaartverkoop komt in zijn geheel ten goede aan het onderzoek van professor Marcel Karperien aan de Universiteit Twente naar de injecteerbare pleister tegen artrose.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…