Met een breed aanbod inspirerend workshops bieden wij u een aantal creatieve mogelijkheden om uw feestelijke bijeenkomst, personeelsdag, vergadersessie, training, seminar of teambuilding op een speelse manier te onderbreken en elkaar een keer op geheel andere wijze mee te maken.

Wij hebben al vele jaren ervaring met creatieve workshops en trainingen voor diverse bedrijven en instellingen waardoor u een persoonlijke en speelse inbreng kunt geven aan uw bedrijfsbijeenkomst. Onder andere voor serieuze zaken als training en retraite, maar ook voor het jaarlijkse personeelsuitstapje kunt u bij ons terecht. U kunt een keuze maken uit diverse mogelijkheden en we zorgen ervoor dat elke reeks workshops precies aansluit op datgene wat er speelt.
Onze sessies lenen zich in het bijzonder om buiten de dagelijkse werksfeer of vergaderstress om elkaar eens creatief te zien werken in het atelier van een kunstenaar. Via het ontwikkelen van inspirerende ideeen en kruisbestuiving of het zoeken van creatieve oplossingen leren de deelnemers elkaar in een geheel nieuwe situatie kennen.

Kunstbedrijf De Lutteltuin is opgezet door de beeldende kunstenaars Antoon Versteegde en Sylvia Dekker die samen al vele jaren creatieve workshops en teambuildings activiteiten organiseren op diverse locaties in het land. Vanuit het bedrijfsleven werd echter steeds vaker de vraag gesteld of het ook mogelijk is om met groepen op atelierbezoek te komen en daar dan zelf aan de slag te gaan met diverse creatieve materialen en technieken. Dit idee is verder uitgewerkt zodat we nu over geschikte atelierruimtes beschikken op een prachtlocatie aan de rand van de bossen ten noorden van Uden en bij recreatiepark Hemelrijk te Volkel.

Particulieren en bedrijven kunnen bij gelegenheid kunst bedrijven bij het Kunstbedrijf De Lutteltuin. Tijdens de workshops leren de deelnemers niet alleen verschillende artistieke vaardigheden en technieken, maar ook het besef dat door visualisatie en creatie de emoties beter in beeld kunnen worden gebracht. De deelnemers leren zichzelf te uiten in communicatie middels vorm en kleur, woord en beeld, techniek en emotie.

Workshops op maat
Maar een creatieve workshop kan ook uitstekend een inspirerende aanvulling zijn op een dag vol seminars en vergaderingen. Een ludieke onderbreking van een serieuze dag middels creativiteit blijkt een prima adempauze, waarna iedereen weer volop aandacht heeft voor elkaar of voor uw presentatie, congres of brainstormsessie.
Natuurlijk zijn er ook meer informele workshops mogelijk voor uw vrijgezellenparty, familiefeest, personeelsdag of op een 'open deur dag' waarbij wij er graag voor zorgen dat het uiteindelijke artistieke product van toegevoegde waarde is, als blijvende herinnering aan het feest, als een aanwinst voor uw huis of kantoor of als sfeervolle decoratie van de kantine. Onze workshops zijn bovendien uitstekend geschikt om uw relaties uit te nodigen op een bijzonder, informeel samenzijn in een prachtige, natuurlijke omgeving!

Kijk voor meer informatie op de website lutteltuin.nl/

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…