Σκοτεινή Διαδρομή για άλλη μια φορά!! Τελικά δεν έχει τέλος ή όριο η αδιαφορία και η ανικανότητα στην Κάλυμνο. Τι φταίει τελικά; Η ατιμωρησία φταίει φίλοι μου!! Κοντεύει να κλείσει χρόνο το θέμα με τον φωτισμό στο περιφερειακό δρόμο Αγ. Βασίλη – Βοθύνους και ακόμα δεν έχουν να λειτουργήσουν σωστά! Βρίσκονται συνέχεια σε μια κατάσταση μεταξύ το να είναι όλα σβηστά ή να ανάβουν το πολύ καμιά 15 αριά από τα 50 φώτα!

Να αναφέρουμε, γι’ αυτούς που δεν έχουν παρακολουθήσει το θέμα και δεν γνωρίζουν, πως το έργο αυτό είναι καινούργιο και έπρεπε να είχε παραδοθεί πριν από ένα χρόνο περίπου. Δυστυχώς τα φώτα δεν λειτούργησαν σχεδόν ποτέ σωστά!! Παρά τις παρεμβάσεις του Δημάρχου Γ. Ρούσσου, της Έπαρχου κα. Σιφουνιού αλλά και του Δημοτικού Συμβούλιου επί της προεδρίας του Παντελή Ζωίδη, την περίοδο που ήταν επί αρκετούς μήνες σβηστά, δεν έγινε τίποτα το ουσιαστικό προς επίλυση του προβλήματος. Μάλιστα αξίζει να υπενθυμίσουμε πως όταν ο Δ.Σ. Παντελής στο δημοτικό συμβούλιο έφερε το θέμα αυτό για συζήτηση και τόλμησε να αναφερθεί στις ευθύνες της εταιρίας 3Κ, ο κύριος Κρούσκος απάντησε με προσβλητικό τρόπο στα όσα είπε ο κ. Ζωίδης και αρνιόταν πως η εταιρία του είχε οποιαδήποτε ευθύνη.

Είναι περίπου 2-3 εβδομάδες τώρα που κατάφεραν να ανάψουν έστω και αυτά τα ελάχιστα φώτα. Με έντεχνο τρόπο κατά την γνώμη μου, γιατί για τυχαίο είναι λίγο παρατραβηγμένο … ανάψανε αυτά τα 15 φώτα με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι στην αρχή της διαδρομής … αυτά που φαίνεται από την Πόθια δηλαδή. Η υπόλοιπη διαδρομή, το κομμάτι δηλαδή που είχε την μεγαλύτερη ανάγκη να φωτιστεί , μένει μια «Σκοτεινή Διαδρομή», όπως και την έχω βαφτίσει!

Σαν Καλύμνιος ντρέπομαι βλέποντας αυτή την κατάντια. Να γίνεται δημόσιο έργο … να μην λειτουργεί σωστά από μιας αρχής…. Να μην μπορεί να γίνει παράδοση του έργου … να παρακαλεί τον εργολάβο Δήμαρχος, Έπαρχος, Δημοτικό Συμβούλιο και πολίτες για να φτιαχτούν τα φώτα και να μην συγκινείτε κανείς!!

Για όλα αυτά πιστεύω πως φταίει ένα πράγμα… «Η ΑΡΝΗΣΗ ή Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να επιβληθεί πρόστιμο/ ποινική ρήτρα στην εταιρία που ανέλαβε το έργο για τις κακοτεχνίες αλλά και για την απίστευτη καθυστέρηση παράδοσης του έργου»!! Εκτός και αν φταίει κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε και δεν μας λένε!!!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…