Gun Fun… Mine 3 Bedste råd til Øvelser der Pumper din Biceps træning op!

Hvis du kender en der træner biceps med tunge vægte, så tag den person nede i kommentarfeltet og hør mine 3 råd til at pumpe din Biceps træning op!
Når du træner dine Biceps, skal du ikke nødvendigvis tage de tungeste vægte du kan finde… Prøv hellere på at stresse dine biceps under hele øvelsen, med det jeg kalder Bitches - som er Ninja form med lettere vægt!

Hvis du ikke ved hvad jeg snakker om, kan du se min video om Stoddere & Bitches her: facebook.com/photo.php?v=576330805815941

Constant Tension Non-Lockout (konstant belastning på musklen), er en måde og træne dit sæt på, som giver dig maksimal udnyttelse af dine muskler når du træner for masse. Hypotrofi handler om at stresse musklerne - ikke nødvendigvis med tung belastning, men med konstant belastning over længere tid. Ved at holde vægten til et niveau hvor du faktisk kan løfte med en god form, minimerer du chancen for at få skader og samtidig kan du positionere din belastning på en måde så du får meget mere ud af dine repetitioner!
Din træning er i sig selv destruktiv for din krop og det er netop din krops evne til at tilpasse sig den stress, som gør dig stærkere og større over tid.

Det er et af mine værktøjer, som jeg tit bruger når jeg vil have maskimal nedbrydning af mine muskelfibre og det er derfor smart at gøre når du spiser i det, der hedder Kalorie overskud (energioverskud) og vil bygge noget masse på dine muskler… Det er sååå vigtigt at have styr på kosten, når du prøver at ændre din krop! Mangler du overblik over hvordan du håndterer enten din Kost eller din Træning, så hop lige over og tjek hvad jeg kan gøre for dig her: markceesay.dk/go/kostpakke/

Its nice to be nice!

Har du Instagram, så følg med på:instagram.com/markceesay

Og se præcis hvad jeg spiser på:myfitnesspal.com/mceesay

Peace,
Mark Ceesay

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…