[Dutch]
Amon is een lid van een archeologisch opgravingsteam. Tijdens opgravingswerkzaamheden in een oude graftombe in Egypte valt er een zware steen op zijn hoofd. Hierdoor raakt Amon buiten bewust-zijn en komt hij terecht in een nieuwe onwerkelijke omgeving. Deze nieuwe omgeving is een soort labyrint, bestaande uit muren die gezamenlijk een grote schuifpuzzel vormen.

Het labyrint is een onrustige omgeving. Door de laatste naschok heeft ook de dichtstbijzijnde doorgang het begeven. Hierdoor lijkt de hoop dat Amon hier nog uit komt verloren. De spanning loopt op.

Amon komt bij in zijn nieuwe omgeving. Hij is wanhopig, hij weet niet waar hij is en waar heen moet. Wanhopig zoekt hij naar een uitweg. Tijdens het verkennen van zijn omgeving komt Amon er achter dat het labyrint lijkt te reageren op de acties van hem. Zijn reacties komen voort uit zijn onderbewustzijn.

Na verloop van tijd slaat Amon uit wanhoop een muur in om uit te breken uit het labyrint. Op het moment dat de muur in stort, volgt een visioen van een onprettige gebeurtenis uit zijn verleden. Dit visioen is pijnlijk en wordt volledig herleefd. Het labyrint heeft een eigen wil met slechts één doel: het wil begrepen worden. Door het instorten van de muur begint ook het plafond met een bulderend geluid in te storten. Hierdoor lijkt er echter een nieuwe doorgang zichtbaar te worden.

Op zijn weg om uit het labyrint te komen beleeft Amon allerlei herinneringen uit zijn leven en lijken deze zich af te stemmen op zijn gedrag. De herinneringen vormen het pad die hij moet volgen om uit het labyrint te ontsnappen en weer bij bewustzijn te komen.

Het wordt voor Amon nu duidelijk dat hij een verbinding heeft met het labyrint. Iedere actie van hem wordt gevolgd door een reactie van het labyrint, een herinnering uit zijn leven. Deze herinnering wordt door hem weer volledig herleefd. Hij beseft zich dat hij zit opgesloten in zijn eigen onderbewustzijn.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…