TED3 contains an almost urban mix of programs with no obvious hierarchy. We propose to organize the shops and showrooms, offices and hotel rooms, conference rooms and exhibition spaces, restaurants and galleries along an internal extension of the pedestrian street to the south. To remain within the site and the maximum building volume, the public street is coiled up in an ascending spiral leading from the ground floor to the roof garden. The spiraling street of media programs is consolidated in to a 57x57x57 m3 cube of program permeated by a public trajectory of people life. The cube is finished in concrete lamellas serving as solar shading as well as public access. The lamellas recede inwards forming a generous public staircase allowing the public to walk into the façade and all the way to the roof. Additional collaborators for the project include realities:United.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…