The central tax department is located in the Walterboscomplex in Apeldoorn. The commission by Dutch Ministry of Housing and Construction called for an expansion of the building's base, designed nearly 40 years ago by the architect Zanstra. The new 60-meter high office tower features a facade constructed entirely of glass. The various strips protruding from the facade - designed to block out the sun without obstructing the view of the Veluwe - give the building a contrasting pattern. Not only does the tower's form contrast with the offices designed by Zanstra, but the designation of the offices does as well; the cubicles have been transformed into an open and flexible office concept.

Location: Apeldoorn, The Netherlands

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…