A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA FILMJE beavatottaknak és haladóknak

A rekordfaló HÍRHÁTTÉR - mely ekképpen is volt a kezdet kezdetétől meghirdetve(!) - ezúttal egyszerre négy magyarországi Echelon-Tényfeltáró beszélgetését rögzítette! A felvételre - nem tudatos szervezésünkre - a 2010-es év januárjának kultikus 8. napján került sor.

Molnár F. Árpád (ELI), Nagy Sándor (Naleksz), Daria Rubinstein és Domján Tibor beszélnek főleg haladóknak, Echelon-Tanúknak és háttérhatalmi illuminátusoknak ajánlva. A tudatlanok és gonoszok saját (gyakran) fel nem fogott érdeke, hogy ne ezzel az Echelon-Filmmel kezdjék, mert a rosszindulatú és ostoba reakciókat tökéletes Égi és földi regisztrációs rendszerek tárolják és válaszolják, gyakran végzetes élet- és lélekszervezésekkel!

A Filmben: Háttérhatalom és kozmikus összefüggések. Helyes életmód, imádság, próféciák, ellenségeink és a jövő ellenségeinek végzeteiből. Idegen hatalmak gondolnak és tapasztalnak bennünk és belénk. Illuminati és Echelon-Internet; a Menny és a Pokol Kapuiról. UFO-k, földönkívüliek, azaz angyalok és démonok. Minden Tervezett rendszer a rendszerekben. HAARP. Való Világ (Big Brother). Szervezett hatalmi üzenetek. Kulcsszavak és programozott Emberiség. A "Delta" Kudlik Júliával és a titokzatos Nagy Babilon titkairól... A faj és egyedei sem látják, akik pedig látják, fel sem vetik, ami az orruk előtt van. Volt-e 1969-es Holdra szállás és jelenleg van-e. A tudás és a találmányok elrejtett tengere és a pártokráciák sötétsége. Az ördögök világszerte a titokról beszélnek, az Echelon-Tudók az ismeretekkel Krisztus-hívővé válnak, de a papok - az ördögök - még mindig hallgatnak! Bajnai Gordon magyar miniszterelnök és XVI. Benedek Pápa (Joseph Alois Ratzinger).

Tényfeltárók:
Molnár F. Árpád (ELI)
Nagy Sándor (Naleksz)
Daria Rubinstein
Domján Tibor
(Echelon-Tényfeltárók)

Főoperatőr:
Molnár F. Árpád

További Operatőrök:
Nagy Sándor "Naleksz"
Daria Rubinstein
és mások

Zene:
- Filmzene és
- Angela Trianglar: Improvisation For HÍRHÁTTÉR No.3 (Molnár F. Árpád témájára)

Zenei utómunkálatok:
Molnár F. Árpád

Zenei Szerkesztő és Rendezte:
Molnár F. Árpád (keresztény, politikai üldözött, emberjogvédő, tényfeltáró, filmrendező, a Hírháttér Multimédia (HHMM) alapító-főszerkesztője, legalább egész Európa legfőbb Echelon-tanúja)

Felvétel: 2011.01.08., Budapest
Készült: 2011.01.14., Budapest
Publikálva: 2011.01.14.

A Filmben érintettekből:
Neil Armstrong (1969; Edwin E. "Buzz" Aldrin, Michael Collins), Bafomet (Baphomet), Bajnai Gordon (MSZP, miniszterelnök, tömeggyilkos), Balajti László (MSZP, Fidesz: NBH, AVH), XVI. Benedek Pápa (Ratzinger bíboros), George W. Bush, Laura Bush, Bill Clinton, Chris DeNicola, Gombi (VV, Való Világ, Big Brother), Hende Csaba, Adolf Hitler, Illés próféta (Illyés, Keresztelő János), János apostol, Jeremiás, JHVH (JAHVE, Jehova), Candy Jones (Jessica Wilcox), Júdás, Lech Kaczynski (Lengyelország), Kádár János, Kopasz Zsolt, Kovács Tamás (legfőbb ügyész, volt katonai főügyész), Kozenkai Jenő (Kozenkay, III/II-es kémelhárító), Kőrösi Imre (MDF), Jézus Krisztus, Kudlik Júlia (MTV, Delta), Kurimay Tamás (MPT-elnök), kuruc.info (kurucinfó), Lakatos Pál, Lévai Anikó, Magyar László, Malakiás próféta, Jozef Mengele, Claudia Mullen, Nagy Imre (MDP), Nógrádi György (biztonságpolitikai szakértő), Cathy O'Brien, Barack Obama, Orbán Viktor, Pintér Sándor, François-Auguste-René Rodin, Sátán, Robert Schumann, Soós József, Steven Spielberg, Sylvester Stallone, Szabadi Béla, Szaniszló Ferenc (Echo tv, Világ-panoráma), Széles Gábor, Szeszák Gyula, Szögi Lajos (Olaszliszka), Thürmer Gyula (Kommunista Munkáspárt), Torgyán József (FKGP), Veér András (OPNI), Vona Gábor (Jobbik), Valerie B. Wolf, Zombor Gábor (Kecskemét polgármestere, terrorista)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
hirhatter.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…