Vrijdag 21 januari is het weer zover. Breda kan heel veel verschillende smaken cultuur gaan proeven tijdensde Cultuurnacht. Ook in het Centrum voor Beeldcultuur krijg je het nodige voorgeschoteld.

Vrijdag 21 januari is het weer zover; Breda kan heel veel verschillende smaken cultuur gaan proeven tijdens de Cultuurnacht. Ook in het Centrum voor Beeldcultuur krijg je het nodige voorgeschoteld.

Het Centrum voor Beeldcultuur initieert en coördineert projecten die de invloed van beeldcultuur op ons gedrag tonen. Zo heeft beeldcultuur ook te maken met je zintuigen. Wat voel je terwijl je naar iets kijkt? Wat voor mensen staan er om je heen? Hoe ruikt de omgeving? Tijdens de Cultuurnacht ervaar je hoeveel invloed zintuigen op je waarneming hebben en wat er gebeurd als deze zich met elkaar gaan vermengen. Kun je echt kleuren proeven en geluiden zien?

Aan de Cultuurnacht in het Centrum voor Beeldcultuur werken mee: Graphic Design Festival, BREDAPHOTO, Subuk, Film Festival Breda, Colin en Gebouw F.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…