Alle får smæk -- ugesatire på NYAVENY_
4. + 11. + 18. + 25. Februar kl.22
NYAVENY_, Frederiksberg Allé 102, 1820 Frb. C

i samarbejde med Mammutteatret

nyaveny.dk
billetten.dk/event/25320

Kan du huske Peter Schrøder og ”det’ fa’me uhyg’ligt, du!” og Ditte Gråbøls tørre host foran bilen på parkeringspladsen? Det var dengang, satiren stadig levede, og hele familien samledes foran skærmen lørdag aften. Nu genopliver NYAVENY_ og manden bag de go’e gamle tv-ugerevyer, Claus Flygare, den politiske satire og rykker den til scenen fire fredage i februar. Her tages ugens aktuelle emner op til en ordentlig omgang i satiremøllen, ingen går fri - det er hverken VKO eller SF, det er SM-satire - alle får smæk!

Teksterne produceres fra mandag morgen og sideløbende med, at historierne dukker op på avisforsiderne. I løbet af ugen kobles skuespillere, gæstekunstnere og instruktører på, og fredag aften kl. 22.00 skydes det hele af i et brag af en politisk ugerevy.

Ugeaktuel satire og faste føljetoner vil gå hånd i hånd, vi vil se vanvidsmonologer og økonomisk tango krydret med breaking og uundværlige news fra Frederiksberg og verden omkring os. Intet nævnt, intet glemt – hver fredag på NYAVENY_ bliver unik!

Medvirkende: Tina Gylling Mortensen, Christian Hetland, Nanna Bøttcher, Sigrid Kandal Husjord, Egill Pálsson m.m.

Tekster: Claus Flygare, Henrik Prip og Henrik Lykkegaard.

Instruktion: Tue Biering

--

Video: Søren Meisner

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…