artico.md
Centrul Republican Pentru Copii si Tineret "Artico"
Studioul model de balet “Soarele” 60 ani - Concert

Sîmbătă, 27 noiembrie 2010, CRCT „ARTICO ” a sărbătorit un mare eveniment: Studioul model de balet pentru copii „Soarele” a împlinit 60 ani de activitate. Cu această ocazie în incinta teatrului „Ginta Latină” s-a desfăşurat concertul jubiliar la care au participat toţi cei ce au activat în acest răstimp la Studioul „Soarele”.

Oaspeţii, fascinaţi de miracolul lumii poveştilor şi a muzicii camerale, ce suna în hol, erau întîmpinaţi de Zînele serii, care adunau mesajele de felicitare pentru Studioul „Soarele” în „Cartea Dorinţelor”.

Concertul a început cu deschiderea magică a porţilor fermecate în împărăţia Soarelui. Pe parcursul concertului Zînele au adunat razele soarelui, furate de împărăţia întunericului. Fiecare dans, compoziţie interpretată de copii, ce simboliza cîte o rază fermecată a împărăţiei: raza realizărilor colectivului; raza dragostei discipolilor; raza creaţiei şi dragostei copiilor de azi, s-au adunat într-un miracol luminos, creînd un concert de neuitat.

Acest spectacol a fascinat publicul nu doar prin măiestria artistică a dansului, muzicii, costumelor, dar şi prin forţa spirituală a valorilor, pe care copiii au reuşit să le prezinte prin arta lor.

27 Noiembrie 2010

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…