Documentar preluat de la rt.com, descrie cum a inceput razboiul din Vietnam; americanii au mintit - motivul acestora de a invada Vietnamul (si bombarda tarile vecine, Cambodgia, Laos, ca doar deh... puteau) a fost faptul ca, au spus ei, vietnamezii i-ar fi atacat.
Acum stim ca asta a fost o minciuna, un pretext pentru ca America&NATO sa-si intareasca pozitia in zona si sa-si testeze armele chimice asa cum le-au testat pe cele atomice in al doilea razboi mondial.
Razboiul din Vietnam a facut intre 3000000 si 5000000 de victime; oamenii astia mureau in timp ce americanii, cu creierele spalate, credeau ca sunt eroi si se amuzau uitandu-se la M*A*S*H, serialul ala idiot in care facea haz de razboiul din Vietnam.Sau filmele cu Rambo, le mai tineti minte?!
Ce este mai rau este ca in ziua de azi noul guvern mondial nici macar nu are nevoie de vreo motivatie pentru a invada tari precum Afganistanul, Iraqul s.a.m.d. Acestea pur si simplu se intampla si nimeni nu se opune acestor atrocitati. In Vietnam au murit aproape toti atatia oameni cati evrei au murit in holocaust si totusi SUA nu a fost trasa la raspundere niciodata pentru acest lucru, mai mult, isi continua linistita invaziile in toata lumea.
Nu va speriati, nu vor invada niciodata Romania, noi le platim taxa de protectie :) - ce credeati, NATO de cine ar trebui sa ne protejeze, daca nu de ei insusi!?

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…