WORM verhuist naar de Witte de Withstraat in het Centrum van Rotterdam. Samen met 2012 Architecten en Atelier Van Lieshout werken we aan een supersustainable instituut voor avantgardistische recreatie.

Sociale hygiëne betekent dat men rekening met elkaar houdt en respect heeft voor elkaars lichamelijke en geestelijke gezondheid. De sociale hygiëne richt zich met name op de problematiek en verantwoordelijkheden rond de veiligheid van gasten/klanten en personeel in de horeca.
Op grond van de Drank- en Horecawet moeten leidinggevende personen in een horecabedrijf (leden van een vereniging of stichting niet meegerekend) in het bezit zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne die wordt afgegeven door de Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH).

Hans Walgenbach, directeur van Museum Rotterdam en voorzitter van het bestuur van WORM is op weg naar AHOY om daar zijn examen SVH (Verklaring Sociale Hygiëne) te doen. Is hij niet te oud? Gaat hij het halen? Dat zien we in de volgende aflevering van "THE MAKING OF WORM 3.0"

"THE MAKING OF WORM 3.0" wordt gemaakt door Hans Wessels (Boogiemen).

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…