Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy ha Munkatársunk akar lenni: Telefon: +36/30/919-6386; +36/20/298-9546.

Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.

Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more...

Munkatársak:
Molnár F. Árpád "ELI" (Echelon-Tanú)
Soós József "Titán" (Echelon-Tanú)
Angela Trianglar "Musica" (Echelon-Tanú)
Domján Tibor (Echelon-Tényfeltáró)
Csiza Csaba (Echelon-Tényfeltáró)
Nagy Sándor "Naleksz" (Echelon-Tanú)
Sándor Béla
Daria Rubinstein (Echelon-Tanú)
és további, nem publikus személyek

ORBÁN VIKTOR MINDŐJÜKET ÜLDÖZI, MINDÜK ÉLETMŰVÉT BETILTOTTA, ÉS MINDENT, AMIHEZ HOZZÁFÉRT, A ZENESZERZŐINK MŰVEITŐL A DOKUMENTUMFILMJEIKIG ELKOBOZTA!

Tényfeltáró:
 - Molnár F. Árpád "ELI" keresztyén (helytelenül írva: "keresztény") újságíró, orbántól TELJES ÉLETMŰVÉVEL BETILTOTT oknyomozó, tényfeltáró, évekkel előre Bejelentve a magyarság Legüldözöttebb újságírója, évekkel előre Bejelentve a magyarság Legüldözöttebb Médiája, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, az állami szervezett bűnözés legfőbb leleplezője a bolygón, az Amnesty International (AI) tagja, a KJE alapító tagja, Filmrendező, Minden Idők Legfőbb Echelon-Tanújának Eleve Elrendelt Próféta.
 - Soós József "Titán" keresztyén újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, az állami szervezett bűnözés világszintű leleplezője, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, minden idők egyik legnagyobb Echelon-Tanúja. Orbán Viktor A Teljes Életművét BETILTOTTA!

Operatőr:
Domján Tibor
(keresztyén újságíró, oknyomozó, tényfeltáró, A HÍRHÁTTÉR Munkatársa, világszintű Echelon-Tényfeltáró. Mivel az Echelon-Tényfeltárás az Emberiség túlélésében meghatározóan fontos, így érthető, hogy orbán viktor végzetes stratégiai idiotizmusa, elhatalmasodott rosszindulata és antikriszticizmusa, és szintén Előre Bejelentett súlyosbodó Elmebetegsége miatt Domján Tibor Teljes Életművét BETILTOTTA és üldözi, hiszen orbán ELMEBETEG!)

Rendezte:
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.05.26.!, Budapest
Készült: 2011.05.28.!, Budapest
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztyén HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: "ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!")

A Filmben olvasható feliratokból:
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész, 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

A Vádlottak:
1. Kiss Árpád Sándor
2. Kiss István (K.Á. öccse)
3. Pető Zsolt
4. Csontos István (KBH)

Galgagyörk műholdról

Az állami romagyilkosságokról szóló legutóbbi, orbántól BETILTOTT Filmjeink!:
1. A HHMM Az Állami Romagyilkosságok első tárgyalási napjáról
2. A KBH-s Csontos Istvánról és a mindenkit eláruló titkosszolgálatokról
3. Sortüzek: 2006 és Romagyilkosságok

A Kanadába menekült romák máig a Molnártól kérnek szakértést arról, hogy a romagyilkosságok mögött az állam áll! Mivel orbán ámokfutó Elmebeteg, így e szakértést is BETILTOTTA, és ahány példányhoz hozzáfért, ELKOBOZTA! ELMEBETEG!

Amerikai választási film a totális agykontrollról!

Ha az osztrákok a magyarokról vennének példát, akkor vonulnának az ausztriai magyar településeken, hiszen a mániákus magyarbűnözéssel 1990 óta folyamatosan küszködnek, ahogy mi is a magyarok világvezető, minden nép elleni terrorista rosszindulatával!

Fent rövid Auschwitz, lent rövid orbániáda!

Pest Megyei Bíróság
Romagyilkossági tárgyalások

Előző Romagyilkossági Filmünk Címe: Sortüzek: 2006 és Romagyilkosságok (Piricse) - Ha rendőr lő: kitüntetés, Ha civil: életfogytiglan!

Molnár F. Árpád "ELI" az orbánállami tömeggyilkos kecskeméti katonai kórház előtt!

Az állami pszichiátriai bűnözésnek és népirtásnak szintén a Molnár F. Árpád a Legfőbb Leleplezője, ugyanakkor a leleplezések máig egyetlen túlélője! A '90-es évek közepe utántól a politikai pszichiátriai terrorizmus legfőbb vezetője Orbán Viktor!

Átmentett és kinevelt, ÉLETFOGYTOS tömeggyilkos orvosokkokból: Pigniczki Zsuzsanna, Gibiszer Éva, Kelemen Oguz, Szűcs Attila, Kiss László, Magyar László, Veér András...

orbán bérgyilkosa!: Tóth Tamás tömeggyilkos!

Csontos Istvánt a KBH építette be, de hiába segített: orbánig és pintérig bezárólag mindenki ölni akart! Mivel Csontos az életet védte, ezért a náci magyarság börtönbe juttatta!

A romák elleni faji, apartheid támadásoknak 50-nél több civil áldozata és fél tucat halottja volt! A tényfeltáró újságírók anyagait azóta is elkobozzák, a bizonyítékokat bezúzzák, az életvédőket elmegyógyintézettel és halállal fenyegetik! ÉLETFOGYTIGLANT!

Az állami elkövetők védelmére, az életvédők eltüntetésére és meggyilkolására a legfőbb bűnöző szervek közt!: bp-i, debreceni és kecskeméti NBH, KBH és rendőrség, hajdúhadházi és bp-i tolnay utcai rendőrbűnbanda, kméti és bp-i pszichiáter-bűnszervezet stb.!

Izrael és orbánféreg bánatára Valerie B. Wolf, a Zsidók Nők Nemzeti Tanácsának elnöke már 1995-ben 50-nél több olyan Echelon-tanút vitt Bill Clinton USA-elnök Elnöki Bizottsága elé, akik már évtizedekkel korábbi CIA-s emberprogramozások létét tanúsították!

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP-Filmjeit is mi készítettük! Eme, a faj Túlélését Szolgáló Filmek, Dokumentumok BETILTÓIT számos Btk.-paragrafus fegyházba és életfogytig terjedő szabadságvesztésre követeli! ÉLNI FOGUNK A TÖRVÉNYEKKEL!

Elmebeteg orbán által BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből, azaz ÉLETFOGYTIGLAN!:
1. HAARP-álomban az egész bolygó
2. HAARP-project az Emberiség ellen
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód! - JK JK JHVH JHVH

Zsinórban BETILTOTT tömeggyilkosság-ellenes Filmek: ÉLETFOGYTIGLANT!!!

A HÍRHÁTTÉR közvéleménykutatásán 33-36% magyar megszavazta, hogy a milliárdosok népirtásait minden nép ellen támogatni kell, a bizonyítékokat pedig el kell tüntetni! Előre mondtuk: ezek és a fajgyűlölet KOLLEKTÍV ELBUTÍTÁS BOSSZÚJÁT OKOZTÁK!

KAPCSOLÓDÓ FILMAJÁNLATAINKBÓL!:
1. Pszichiátriai Holocaust, Vérbűn, Főbűn, Kárhozat!
2. A bűnözés pszichiátriája
3. Öljétek meg Polgár Tamást is!
4. A magyarság gyámság alá helyezése

Aki titkolja a mentális és időjárást stb. meghatározó Echelon-technológiákat, pláne, aki üldözi ezek LELEPLEZŐIT, Emberiség elleni terrorista antikrisztusként életfogytig tartó fegyházbüntetéssel, AZ ISTENTÖRVÉNYEK Szerint örök kínszenvedéssel BÜNTETENDŐ!

orbán és pintér által halálos fenyegetésekkel BETILTOTT pintér-Anyagainkból!:
1. Az Orbán-Pintér-halálkormány mulatozásai a lengyel államvezetés lemészárlásán (Film)
2. Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč (Film)
3. Akár 150 milliót fizetnének Orbán, Pintér és Hende szervkereskedelmi bűntettei tanúinak vagy nyomravezetőinek! (Cikk)
4. Tömeggyilkost belügyminiszternek (Film)
5. Clodo és a bombagyár, Seres Zoltán és az állami maffia... Rendőrgyilkosok (Cikk és MP3)

orbán által Gyűlölettel BETILTOTT Kulcsfilmjeinkből!:
1. Fénylény szinte minden éjjel...
2. A világkormány titkaiból
3. Akik mindig itt voltunk...
4. A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon - A Jelenések Könyve Elkezdődött

Pedofil, kokainos, milliárdosi szexbulik, gyermekszervkereskedelem, kéjgyilkosság! Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, orbán alvezére, pintér sándor és pedofil kéjgyilkos milliárdosa, csányi sándor sokat és sok SOKKRÓL beszélhetne! Pl. SOKKAL!

orbánBETILTOTT TÚLÉLÉS!

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Az Elmebeteg orbán által BETILTOTT HÍRHÁTTÉR főoldala!

orbánBETILTOTT Filmünk!: Orbán, Lázár, Kocsis Máté tovább írják a Sátán evangéliumát!

A Film, ami láttán orbán hatósági utasítással megsemmisítette a HÍRHÁTTÉR elérhetőségét, és Szorzatos Rekordüldözésbe borult!: "100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés - Életfogytiglan A Bűnöző Államfasiszták Ellen"

Molnár F. Árpád (ELI) és Soós József (Titán). Operatőr: Domján Tibor. Orbántól - nácizmus vádjával - Teljes Életművükkel BETILTOTT Keresztyén Emberjogvédők, Roma Jogvédők, Tényfeltárók, Messze Világszintű Echelon-Leleplezők!

orbán BETILTÁSA után A Keresztyén HÍRHÁTTÉR Tartalékhelyére ezt a ribancot tették!

Pénzért fasiszta sokkos-sörétes népirtó tömeggyilkosok!

Elmebeteg orbán és idiótája, pintér által BETILTOTT pintér-Dokumentumainkból!:
1. Az Orbán-Pintér-halálkormány mulatozásai a lengyel államvezetés lemészárlásán (Film)
2. Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč (Film)
3. Akár 150 milliót fizetnének Orbán, Pintér és Hende szervkereskedelmi bűntettei tanúinak vagy nyomravezetőinek! (Cikk)
4. Tömeggyilkost belügyminiszternek (Film)
5. Clodo és a bombagyár, Seres Zoltán és az állami maffia... Rendőrgyilkosok (Cikk és MP3)

A Keresztyén HÍRHÁTTÉR eltörlésére és a Molnár F. Árpád meggyilkolására orbán viktor pintér sándort bízta meg, aki tóth tamás bp-i rendőrkapitány aláírásával az alábbi 4 képre hivatkozva, fasizmus vádjával házkutatással és A HÍRHÁTTÉR BETILTÁSÁVAL kezdte!

Orbánterror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
- 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
- 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
- 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
- 2011.03.07.: Kihallgatások, melyekben a kényszervallatás ellenére sincs terhelő tanúvallomás!
- 2011.03.07.: Ugyanaznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
- 2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása!

Több ezer Feljelentésünkre, Orbán utasításaira!:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert nem tudja magát ellátni!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttya, napiszar.com stb. marad, de a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Orbán Facebook-oldaláról még a hírét is törölni kellett, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!

A Titkolt "SUPER 8" Film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe...:

"Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül - Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa"

Megjegyzés: Orbán és Andrew Vajna őrjöng, hogy AZ ISTEN és a Super 8 titokban maradjon! Vajna Célja: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

- Abrams! Legyen magotok annyihoz hasonló, mint Ábrahámnál égen a csillag?!

Filmajánlatainkból:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből - És Steven Spielbergnek azt üzeni...

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: "A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)".

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk... JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítjük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!

Directed by
Molnár F. Árpád "ELI" (Paramount of Echelon Witnesses)

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…