La Copa del Clima dels Ciutadans Europeus (ECCC) és una competició domèstica per ajudar-te a controlar el teu consum energètic durant 12 mesos des de l'Abril de 2011.

cat.theclimatecup.eu

Els beneficis de participar en aquesta competició?

Pots seguir el progrés del teu consum energètic online afegint la lectura dels teus comptadors i la informació de les teves factures energètiques tant d'anys anteriors com de l'any en curs, d'aquesta manera podràs visualitzar a l'eina la teva tendència de consum mes a mes en relació a mesos i anys anteriors.

Afegint almenys 4 entrades de dades d'energia pots participar i optar a ser "l'Estalviador Energètic de l'Any" de tota Catalunya i guanyar interessants premis.

Durant tota la competició trobaràs en la web, a l'apartat "Estalvia", consells útils, solucions pràctiques i informació que t'ajudi a reduir la quantitat d'energia consumida per la teva llar mesurada a través del teu Compte d'Estalvi Energètic.

Et pots involucrar juntament amb un gran nombre de participants en un diàleg de reducció d'emissions, i eficiència energètica, compartint els teus trucs i experiències, així com donant consells a altres usuaris a través de l'apartat Participa de la web, i de les xarxes socials Facebook, Twitter i Youtube.

Vídeo de: Alan Fàbregas

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…