"Κάποιος μου χάκαρε το site μου". Πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την ιστορία σε διάφορα forums, Ελληνικά και ξένα; Πόσο ασφαλές νομίζετε ότι είναι το δικό σας site και πόσο πραγματικά είναι; Πόσο ασφαλές είναι το Joomla!; Μήπως τελικά δεν φταίει το Joomla!, αλλά η άγνοιά μας για τις βασικές αρχές της ασφάλειας ιστοχώρων;
Ο Νίκος Διονυσόπουλος –ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής ασφαλείας ιστοχώρων Admin Tools Professional, με έντονη διεθνή παρουσία στον χώρο του Joomla!– θα απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα με απλό και κατανοητό τρόπο. Η παρουσίαση αποτελεί μια σχετικά σύντομη εισαγωγή στην ασφάλεια ιστοχώρων βασισμένων σε Joomla! και καλύπτει από τα απλά θέματα που κάθε επίδοξος, ή αρχάριος, κατασκευαστής ιστοχώρων θα έπρεπε να ξέρει, μέχρι τα προχωρημένα κόλπα που όλοι οι σοβαροί επαγγελματίες θα έπρεπε να εφαρμόζουν. Μάθετε όλα όσα θα θέλατε να ρωτήσετε για την ασφάλεια ιστοχώρων... αλλά κανείς δεν ήθελε να απαντήσει!

Pro tip: πάρτε μαζί σας χαρτί και μολύβι. Η παρουσίαση περιέχει πληθώρα links που θέλετε να σημειώσετε για μελλοντική σας αναφορά.

joomladay.gr/event/presentations/item/25-intro-to-joomla-security

akeebabackup.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…