— Females in Telecom —
Met Females in Telecom werd 27 september jl. het unieke netwerkplatform voor succesvolle vrouwen in telecom gelanceerd, het is een nieuw initiatief georganiseerd door Nathaly van Grinsven van Buro Zizo, in samenwerking met mobiele fabrikant HTC, mobiele provider voor de zakelijke markt Yes Telcom en mediapartner Connexie – verder ondersteund door ZwiePR voor het web en video (filmproductie en -montage) met visie.

“Feit is dat vrouwen op niveau in de telecombranch schaars zijn. Nog minder vaak zijn zij te vinden op de netwerkgelegenheden zoals die er op dit moment zijn. Ik ben overtuigd van de kwaliteiten van deze vrouwen en heb gedacht toegevoegde waarde te leveren door ze in de gelegenheid te stellen om tweemaal per jaar bij elkaar te komen”, aldus Nathaly van Grinsven. “Mijn idee is ook dat Females in Telecom succesvolle vrouwen zijn die in de dynamische telecombranch een voorbeeldfunctie vervullen voor de ambitieuze vrouw in Nederland. Inspirerende vrouwen dus, en dat wil ik graag tweemaal per jaar bundelen om kennis en kennissen op niveau te delen.”

De eerste keer werden de managers, directieleden en ondernemers in de telecombranch bij Buitenplaats Amerongen welkom geheten tijdens de eerste editie van het Females in Telcom. Na verschillende kennissessies met topsprekers alsMenno Lanting en Diana Withagen stond er een informele borrel op het programma om het event af te sluiten.

De verschillende geplande bijeenkomsten bieden, naast alle mogelijkheden tot netwerken, steeds actuele en inspirerende onderwerpen. Deze onderwerpen zullen door experts in dit vakgebied gepresenteerd en besproken worden. Onder het motto ‘Female Empowerment’ staat er een sterk inhoudelijk programma klaar voor de leden van Females in Telecom.

De eerst keer ontvingen we topspreker Menno Lanting (o.a. auteur van managementboek van 2011 ‘Connect’) om zijn visie te geven op leiderschap en innovatie in een veranderende wereld. Hoe geven we leiding, hoe doen we dat morgen, hoe blijven we innoveren en hoe ziet de wereld er volgende week uit? Menno Lanting geeft antwoord en inzicht in deze vraagstukken.

— Het female verschil in de mannenwereld —
Zoals al gezegd, vrouwen in de telecombranch zijn schaars. In ieder geval vrouwen die functioneren op management- en directieniveau. Diana Withagen van Equinoxtalent gaat interactief spiegelen hoe females zich gedragen, of zij ‘vermannelijken’. Withagen, communicatieverbeteraar, gaat tijdens Females in Telcom laten zien waar en hoe het verschil – de female touch – zich laat gelden.

Ook voor de tweede editie, die op 13 mart 2012 zal plaatsvinden, zijn de voorbereidingen al in volle gang. “De locatie en eerste spreker zijn al vastgelegd en dat beloofd enorm inspirerend voor de doelgroep te zijn”, zegt Nathaly van Grinsven.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…