SUBLIME, HET NIEUWE PLATFORM VAN MODEFABRIEK

Geheel nieuw is Sublime, een innovatieve brandexpositie van Modefabriek. Sublime is een interessante en interactieve happening waar hoogwaardige merken uit verschillende branches gepresenteerd worden.

Over het idee
Het concept voor Sublime, ontwikkeld door Modefabriek, is even eenvoudig als briljant. In een afgezonderde ruimte zullen een aantal hoogwaardige en gelijkgestemde merken uit verschillende branches op een bijzondere en artistieke manier gepresenteerd worden, versterkt door het gebruik van bewegings- en lichteffecten en audiovisuele beelden. De bezoeker begeeft zich in een nieuwe wereld en zal in een dynamische en interactieve omgeving stappen, het geheel zal aanvoelen als een boeiende en spannende expositie.

HUGO BOSS, Mercedes-Benz, Miele, BOSS Bottled fragrances en Persol tekenen voor de aftrap van dit innovatieve concept, waarbij de merken onderling gebruik maken van elkaars sterke imago en kennismaken met elkaars klantenkring. Er is bovendien gedacht aan een aantrekkelijke meet-and-greet-ruimte waar fabrikanten en bezoekers informatie over de producten en/of merken kunnen uitwisselen. Het voornemen is om Sublime jaarlijks te laten plaatsvinden tijdens de wintereditie van Modefabriek.

Over het waarom
De kracht van dit idee schuilt in de vinger aan de pols van de samenleving. Kleding is een uiting van je persoonlijkheid: je bent wat je draagt. Maar daar stopt de handtekening niet. Tegenwoordig breng je een identiteit ook tot uiting met de auto die je rijdt, de wasautomaat waar je mee wast en de geur waarmee je jezelf omgeeft. Je bent wat je koopt. Mode is niet eendimensionaal, en gaat niet meer sec over kleding. Het gaat over waar mensen staan in het leven, over wie ze zijn en tot welke groep of community ze graag behoren. En over de producten waarmee ze hun stijl onderstrepen. Daarom wil Modefabriek een breder platform neerzetten.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…