2.700 corredors assalten el Castell de Montjuïc de Barcelona
(18-12-2011) _ Buff Epic Run

Aquest diumenge s'ha disputat la Buff Epic Run 2011, la carrera d'obstacles celebrada als voltants del Castell de Montjuïc de Barcelona i que ha aconseguit la seva quarta edició amb un excel·lent balanç de participació. 2.700 corredors s'han animat a afrontar els vuit quilòmetres de recorregut, un rècord d'inscrits que confirmen la Buff Epic Run com una de les cites lúdicodeportivas de referència a la ciutat comtal, imprescindible per tancar la temporada amb el millor somriure.

La Buff Epic Run ha tornat a convertir-se en una autèntica mostra d'imaginació i diversió. La gran majoria dels participants han disputat la prova disfressats, acompanyats per familiars, amics, companys del treball o del gimnàs, brindant un ambient molt distès i alegre. Al final de la prova s'han repartit els premis als més ràpids de la Buff Epic Run i de la Mini Buff Epic Run, una versió reduïda destinada a joves d'entre 13 i 15 anys, així com obsequis i regals a les millors disfresses tant individuals com en grup.

Els participants s'han enfrontat a tot tipus d'obstacles i dificultats al llarg del recorregut, que els han obligat a sortejar pneumàtics, superar murs, reptar pel sòl, i fins i tot a donar-se una remullada. Malgrat les temperatures moderadament baixes, el sol ha escalfat l'ambient durant tota la jornada. La festa s'ha completat amb música i una butifarrada popular final.

Ocisport, organitzador de la carrera, agraeix la bona resposta i impecable comportament dels participants, així com el suport del Castell de Montjuïc, Ajuntament de Barcelona, l'Institut Barcelona Esports, Piscines Picornell, al costat de Buff, patrocinador principal de la prova, així com Sport, mitjà oficial.

En l'aspecte esportiu, la participació de diversos representants de la Selecció Catalana de Carreres de Muntanya ha estat clau per definir les primeres posicions de la classificació. Just Sociats en categoria masculina i Laia Andreu en la classe femenina han encapçalat la taula de temps.

Resultats Buff Epic Run 2011

Masculí

1. Just Sociats 29:53
2. Lluís Barbé 31:37
3. Manuel Linares 33:07

Femení

1. Laia Andreu 35:02
2. Núria Codina 41:50
3. Elisabet Martínez 41:59

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…