Translation and subtitles for a french spoken documentary-movie.

Dit is een Zwitserse docu uit 1984 kennelijk. Dus meer dan 25 jaar oud. Maar ik denk dat hij heel actuele zaken bespreekt. Dingen die u en ik nooit hebben geweten.

Alleen als je de hele context van de artikelen die ik hier op Anarchiel heb gepubliceerd bekijkt, zal men een beetje begrijpen waarom ik dat stel. Sleutelwoord lijkt me ‘Gladio’, ik zal een tip geven: zonder die P2 is het niet te begrijpen welke rol de socialistische partijen in Noord-Europa de laatste decennia in allerlei politieke schandalen spelen, m.n in BELGIË (denk bijvoorbeeld aan het ‘Agusta’ schandaal, heeft met wapens te maken, één van de onderwerpen die in deze film ter sprake komen, -en weet u hoe het kan dat ik dat al héél lang weet? wel, vanwege mijn talenkennis, omdat ik had ontdekt dat NAMEN een rol spelen in het ‘occulte’ CODE-spel waarin ik het in mijn artikelen over de ‘vrijmetselarij’ uitgebreid heb), hoewel het héle NWO-gebeuren dus gerust als een puur ‘fascistische’ onderneming beschouwd kan worden, -2 dingen die veel mensen tot groot vermaak lijkt mij van allerlei ‘schaduw-machten’ blijkbaar maar moeilijk in één keer te bevatten vinden- maar ja, als je alleen N.West-Europese boekjes hebt gelezen en ‘filmpjes’ bekeken, snap ik dat wel, -blijft dat begrijpen en goed praten niet exact hetzelfde zijn.

Ik kende dat verhaal over die Banco Ambrosiano maar heel vaag. En gelukkig wist iemand op het Net meer dan 25 jaar na dato nog dat het i.d.d. een heel ‘vaag’ verhaal is, dat het wel nuttig is eens te proberen op te helderen, in de huidige context en met wat we nu zoal nog meer weten.

Bijv. Let eens op die figuur Marcincus, aartsbisschop in de VS,- en wat die man zegt in deze docu n.a.v. hem ‘dat hij vast tot kardinaal gepromoveerd zal worden, ALS TENMINSTE de commissie’s die bezig zijn die P2 te bestuderen niet op nog veel smeriger zaken stuiten als die die we nu kennen’, - goed, deze docu is van 1984!! Remember?!!, en kijk nu eens naar BIJV. wat we weten over wat er niet heel veel later in de VS speelde n.a.v. de ‘Franklin Cover-up’...Zie mijn artikelen over kindermisbruik et alles wat daar mee samen hangt. ‘T is echt om ziek van te worden. En bedenk: met die Franklin case is DIRECT de Republikeinse Partij in de VS verbonden -d.w.z. ‘Katholieken’ + ‘WASPS’ + ‘Zionisten’. En het is bekend: Europa ligt in ALLES zo’n 20 jaar achter op de VS. Van die dingen hé! Ik bedoel maar, na dat ongelukje met Calvi hebben we nooit meer iets gehoord van die P2, -in ‘90 brak die ‘Conspiracy of Silence’ over de Franklin case los, waar we ook al meteen helemaal niets meer over hoorden, terwijl in ‘91 half Europa ineens begon te kotsen over ‘Gladio’, wat ook al meteen de kop in gedrukt werd, en zo hadden we in no time de Ie Golf-oorlog, en verder was er gewoon niets aan de hand, en dat blijft uiteraard zo , WAT ER OOK GEBEURT, tot op de dag van vandaag. BRRRR.

Deze docu, dames en heren, lijkt me- tot slot- ook meteen het beloofde antwoord op blijkbaar een aantal ‘verontwaardigde’ Ned. lieden van de Vrijmetselarij. Het begrip ‘heilige verontwaardiging’ wordt in deze film wel heel goed in beeld gebracht. Ik vraag me af wat dat Groodoosten van Nederland voor kantklos-club is, -die moet bijna wel ergens in een buitenwijk van Èrnem zitten, ‘zetelen’ zeg maar. Begin eerst eens een fatsoenlijke taal te leren, zout ik zegguh, - ik noem maar wat, om het makkelijk te houden, -Latijn bijvoorbeeld. Praat een stuk makkelijker, en dan kunnen we dus wat mij betreft verder praten.

PS: ik had het hierboven toch over ‘het Vaticaan’ i.v.m. met de ‘Franklin Cover-up’ (een groot pedofilie schandaal in de VS eind jaren tachtig)? En allicht kom ik na niet lang zoeken via alle betrouwbare e-net bronnen die ik in de loop der jaren heb verzameld, al gauw op interessante info over precies die link. Zie bijv. de site van 'spirituallysmart' en zoek naar de pagina's over Gunderson/De Camp. Daar zie je bewezen dat de betrokkenheid van de Katholieke Kerk bij dat Franklin-schandaal bewust door de CIA én door Gunderson en De Camp verzwegen werd.

quote:
“It may interest everyone to know that John DeCamp (de man die vermeendelijk het Franklin-schandaal aan de kaak wilde stellen) was going to be a Catholic Priest. Then he was an aid to the CIA. Went to talk to then Cardinal Ratzinger about the archdiocese of Omaha Nebraska’s involvement in the pedophilia at Boystown (dat is dus dat ‘Franklin scandal’) but somehow the Judge had DeCamp drop the Diocese from the Lawsuit and it is completely ommited from the “documentary.” (dwz 'Conspiracy of Silence').

Het is iets te gemakkelijk vind ik om 'religieus fanatiek' de RK kerk te verketteren. Gezien deze docu kan er dus wel eens wat meer aan de hand zijn, - als bijv. de CIA de betrokkenheid van het Vaticaan bij dat schandaal in de doofpot heeft helpen stoppen.

En wat dat 'meer' dan zou kunnen daar lijkt mij deze docu over de P2 Loge interessante aanwijzingen over te kunnen verschaffen.

Blijft het feit m.i. dat het zgn. Project Monarch -dat handelt over het via Mind-control technieken en technologieën programmeren van zgn 'seks-slaven', zoals Barbara Hartwell (iemand met insider-kennis over psychologische operaties van de CIA e.d. en over COINTEPRO) m.i. terecht stelt, geen puur door de CIA c.s. bedacht en uitgevoerd project kan zijn. Hoewel ze dus zelf meegeholpen heeft dat project in e doofpot te stoppen.

Dat project Monarch is een van de duisterste onderwerpen in heel het complex van zaken dat ik in het hoofdthema van al mijn vertalingen en artikelen -nml het verband tussen 'geheime sekten- geheime diensten- mindcontrol - kindermisbruiknetwerken- global elite/'NWO'/militair-industrieel complex'- probeer ietwat op te helderen.

Er is bijna geen concrete en betrouwbare info over op het Net te vinden. Wel heel veel wild gespeculeer en dito fantasieën. Wat iig aangeeft dat het om een soort 'psy-ops' gaat.

Ik denk dat daar 'para-poltieke' milieus bij betrokken zijn, dwz kringen die historisch gezien boven de wet staan en ook vandaag nog een grote macht hebben op het politieke bedrijf, en des te meer zo vanwege hun historisch bepaalde financiële invloed die vandaag de dag door de corporate grip op deze 'globalised' wereld zeker niet minder is geworden (in weerwil van wat 'nuchtere' democratische Verlichtings-denkers zouden willen denken in hun nogal hoogmoedige geruststellende rationaliseringen).

Het lijkt me dat bep. 'sekten' in die traditionele 'machtskringen' een bepaalde rol spelen, waarvan het beter is het 'archaïsche' karakter zo rationeel mogelijk te onderzoeken,- en ik ben bang dat de 'exacte-wetenschap' vanwege haar eigen beperkingen en vanwege de grip die diezelfde kringen (net als op de 'legitieme macht') daarop hebben, tot groot voordeel van diezelfde machten niet in staat zijn om veel licht op die 'duistere zaken' te werpen.

Hoewel ze wél, mits (dat volgt uit het voorgaande) ze daarbij geholpen worden door meer 'cultureel' ingestelde 'geesteswetenschappers' en hun traditioneel filosofisch/ ethische oriëntatie, heel hard nodig zijn bij het publiekelijk bekend maken van de regelrecht waanzinnig criminele dingen die mogelijk zijn en ook echt gerealiseerd worden mbv van STAATSGEHEIME mindcontrol-tecnologie en meer i.h.a. m.b.v. dito Electro-Magnetische wapen technologie.

Groet
Eheu

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…