QUATRE JOVES DE LA VALL DE CAMPRODON, 100KM, 32 HORES LLUITANT PER UNA BONA CAUSA!

El 5 i 6 maig del 2012 la Zohra, l'Anna, l'Olga i la Tània participarem el Tailwalker - l' Intermón Oxfam Trailwalker - que transcorrerà per la "Via Verda" que va de la muntanya al mar, començant la ruta a Olot (Pirineu) i anant a parar a Sant Feliu de Guíxols (Costa Brava).

I què és això del Trailwalker? Bé, doncs es tracta d'un repte esportiu i humà extraordinari: caminar 100 km en 32 hores en un equip de 4 persones més 2 assistents, sense relleus (els membres del grup hem de començar i acabar tots junts).

L'Objectiu? Combatre la pobresa i la injustícia al món! Perquè el Trailwalker és també un desafiament solidari. Amb el nostre equip, ens comprometem a aconseguir 1.500 € per donar suport al treball d' Intermón Oxfam en més de 40 països d'Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina.
Tots impulsats per una bona causa: aconseguir que cada dia més persones surtin de la pobresa.

El nostre equip estem molt il·lusionades, per això us animem a visitar la nostra pàgina hi ha col · laborar en el que és puguis!
Per això, em començat per col·locar unes guardioles a diferents establiments de la Vall de Camprodon, per aquesta finalitat benèfica. També hem fet unes lluminetes per Nadal i Reis a 2€ regalant un bon pernil. I anirem fent diferents activitats per recaptar diners a finalitat benèfica.

Comptant representar aquesta Vall que tan ens estimem i que ha estat sempre tant solidària.
Us adjuntem el link on podreu accedir a la nostra pàgina i podreu fer el seguiment i les donacions via online.

També ens podeu segui via facebook i televisió de Camprodon!!!! Mil gràcies per ajudar-nos.

trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/intercamprodon dorsal 43

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…