In deze uitzending ben ikzelf te gast geweest om geïnterviewd te worden over mijn ervaringen als zendelingszoon.
In deze uitzending zijn ook 2 andere gasten die vertellen over o.a. een abbonement voor je mobiel, maar dan met een filter voor het internet; een oplossing voor de hele familie.
Daarnaast wordt gesproken over een nieuw initiatief van een paspoort voor gedetineerden; dit paspoort is een soort stappenplan die gedetineerden maken in hun geloofsleven.

De uizending heb ik dusdanig aangepast dat de reclame commissie zich geen zorgen hoeft te maken; ik heb het zo aangepast dat enkel de programmabeelden aanwezig zijn.

'Tinto is een ontspannen, bemoedigend ochtendprogramma waar je 's morgens even lekker voor kunt gaan zitten.'

Café Tinto, een koffieprogramma met een heel eigen kleur. Café Tinto is iedere werkdag live te zien tussen 09.30 en 11.00 uur. De presentatie is in handen van Evert ten Ham.

Café Tinto is een koffieprogramma. Wat moeten we ons daarbij voorstellen?
'Café Tinto is een ontspannen, bemoedigend ochtendprogramma waar je 's morgens even lekker voor kunt gaan zitten. We zenden uit op een tijdstip dat tegenwoordig een aanzienlijke groep Nederlanders thuis zit, om wat voor reden dan ook. Speciaal voor hen willen we een boeiend, afwisselend programma maken. Ik ontvang in een soort huiskamersetting telkens vier gasten, met wie ik het ga hebben over wat er die dag in de krant staat, maar ook over onderwerpen als huwelijk en relaties, kinderen en opvoeding, gezondheid, lifestyle, geld. Met informatie en praktische tips. Het is een gezellig, positief programma, met actualiteit en amusement, bijzondere levensverhalen, getuigenissen en soms een korte reportage op locatie. De onderwerpen in Café Tinto worden gebracht vanuit een opbouwende, positieve invalshoek.

En er komen opvallende gasten met mooie verhalen: mensen die bijzonder werk hebben, of een bijzonder getuigenis, of in wie God een heel bijzonder werk aan het doen is. Het programma moet prikkelend zijn, in de goede zin van het woord: ik hoop dat we er een warm gevoel van binnen aan over houden, dat we enthousiast over God worden. Ook voor kijkers die misschien niet zo vertrouwd zijn met het Evangelie mag er iets van het programma uitgaan. Alsof ze kennismaken met een nieuwe wereld die voor hen open gaat...'

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…