Body Colour in Groningen biedt u ééndaagse trainingen en workshops wimperextensions. Doormiddel van deze trainingen wordt u volledig opgeleid volgens de methode van JB Cosmetics.

Premium- en Mink Wimperextensions training:
Dit is de meest populaire training, het Haar vóór Haar verlengen van de natuurlijke wimpers met losse synthetische haren, ook wel "individual eyelash extensions" genoemd.

Crown Lashes training:
Een geheel nieuwe training in ons aanbod. Crown Lashes is een snelle, vrij simpele manier om wimpers te verlengen. Het meest geschikt voor de iets jongere clienten, of voor hen die meer volume van de wimpers vragen.

SimplePerm workshop:
De SimplePerm Wimperpermanent workshop is voor de startende beauty ondernemer een goede leidraad om deze behandeling optimaal uit te voeren. Bent u reeds zeer bedreven in het uitoefenen van deze behandeling of dergelijke beauty behandelingen dan kunt u volstaan met alleen de aanschaf van de SimplePerm starterkit en de bijbehorende beschrijving.

Tevens bieden wij u een zeer volledig assortiment producten verkrijgbaar via de webshop:
- JB Lashes Wimperextensions producten
- Simple Perm Wimperpermanent producten
- Gebruiks- en Verbruiksmaterialen
- Diverse Salonbenodigdheden

In de webshop vind u alle benodigdheden voor diverse behandelingen en de starterkits voor o.a. het volgen van de trainingen en workshops.

Bent u werkzaam als b.v. schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper, pedicure, masseur, ect. dan kunt u uw werkzaamheden gemakkelijk uitbreiden door deze behandelingen aan uw aanbod toe te voegen.

Natuurlijk is het ook voor de startende ondernemer een geweldige kans deze methodes onder de knie te krijgen.

Meer informatie vindt u op wimperextensions.com

© 2012 Mozo Productions
mozoproductions.nl

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…