27/3/2012,Flora Cafe The Ampwalk Jln Ampang

Press Conference (PC) Scha Alyahya & Awal Ashaari untuk majlis pernikahan & resepsi mereka. Dah confirm dah depa ni nak nikah 4 May ni. So ramai lah lelaki yang menangis dan ramai lah wanita yg nak terjun tingkap atas announcement ini. Jangan risau dik, ramai lagi lagi hensem dari Abg Awal dan ramai lagi yang cantik dari Kak Scha...cuma nak dapat yg sama tu tak dapek lah...so jangan terjun2 tingkap ye dik.

Majlis memperkenalkan nama2 penaja,tarikh majlis,lokasi & kami di Candid Syndrome sebagai The Only Official Photographer & Videographer untuk majlis mereka (biasalah yer, time seleb kahwin nanti ramailah UNOFFICIAL PHOTOG yg marshall suruh keluar dan dan claim kawan pengantin, atau tetamu, atau pun shooting utk blog, shooting utk katering dll yer dek non dan dek kon).

Kalau korang nak ikuti update diorang ni lagi, LIKE jer page boss kitorang facebook.com/snfanclub kat situ...lagiii gerek.

Photographer :: Saiful Nang & Wafiy Zamree
Videographer :: Az Azeem & Moji
Edited by : Moji
Venue : Flora Kafe, Ampwalk (Terbaik betul lokasi)

Jangan Lupa tengok sekali --->

Video Sentap 1.0 :: vimeo.com/39916236
Video Sentap 2.0 :: vimeo.com/41132365
__________________

for enquiries : +603 8076 6878
CandidSyndrome Film.

Colours Of Asia Sdn. Bhd.
62-5 Jalan OP 1/5
One Puchong Business Centre
Off Jalan Puchong
47160 Puchong,Selangor Darul Ehsan
MALAYSIA

WWW.CANDIDSYNDROME.COM

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…