n 2009 volledig gerenoveerd 2-kamerappartement met tuin gelegen in een rustige straat in de Amsterdamse Indische buurt. Het is echt een buurt in opkomst aangezien het de komende jaren nog flink onderhanden wordt genomen.

Niet alleen het appartement maar het gehele complex is in 2009 onder handen genomen. Hierbij moet onder andere gedacht worden aan de fundering, kozijnen, keuken, badkamer, cv-ketel en installatie, elektrawerk, leidingwerk etc.

Het appartement is gelegen in een rustig straatje tegenover het Flevopark, een groot park tussen de Indische Buurt en de Nieuwe Diep. In dit park kunt u heerlijk recreëren. Ook het Flevoparkbad is in het park gelegen. Op het Javaplein zijn diverse eetcafés en restaurants te vinden. Diverse winkels zijn in de Javastraat en Molukkenstraat gevestigd. Tevens is op loopafstand bioscoop Studio K gelegen. Hier kunt u niet alleen naar de film, maar ook gezellig een hapje eten of naar de club.

Het appartement is goed te bereiken, zowel met openbaar vervoer (tramlijn 7 en 14) als met de auto. Om de hoek van het appartement is een tram-/bushalte gelegen welke u onder andere verbinden met het Amstel Station. Het Muiderpoortstation is op loopafstand gelegen. Diverse uitvalswegen (A10, A1) zijn binnen enkele autominuten te bereiken.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…