Op 13 mei 2011 vond de officiële opening van Dutch Game Garden 2.0 plaats. De opening was tevens de start van het tweedaagse showcase festival INDIGO, waar de nieuwste innovatieve games door talentvolle jonge developers te spelen zijn.

Dutch Game Garden faciliteert bedrijvigheid in de Nederlandse gamesindustrie door kennisinstellingen, ondernemers en financiers aan elkaar te koppelen. De organisatie heeft een eigen gebouw in Utrecht met betaalbare werkruimtes en begeleidt jonge ondernemers via een incubator-programma.

Daarnaast zorgt de stichting door middel van een sociaal netwerk voor aansluiting met studenten en professionals. Met de organisatie van gamegerelateerde evenementen komen deze diverse groepen bij elkaar. Studenten, starters en volwassen bedrijven weten de weg naar Dutch Game Garden te vinden.

Dutch Game Garden wordt mogelijk gemaakt door de provincie Utrecht, de gemeente Utrecht, de Taskforce Innovatie Regio Utrecht en het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Commissie.

Video door Dyzlo Film.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…