Οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να εγγυηθούν τις συντάξεις.
Οι ασφαλιστικές εταιρείες σε αντίθεση με τις τράπεζες απεδείχθησαν ποιο δυνατές όπως έδειξε και η πρόσφατη εμπειρία της διεθνούς πιστωτικής και οικονομικής κρίσης και μπορούν να εγγυηθούν μελλοντικές συντάξεις.
To συμπέρασμα αυτό προέκυψε από την συζήτηση που διεξήχθη χθες Τετάρτη στην τηλεοπτική εκπομπή «Ωρα Ασφάλισης» στο «Εxtra3» με καλεσμένο τον κ. Νίκο Φράγκο καθηγητή στατιστική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Η «Ώρα Ασφάλισης» είναι η μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης που αναφέρεται στην ιδιωτική και δημόσια ασφάλιση.
Κώστας Μπερτσιάς, Ευάγγελος Σπύρου και η δημοσιογραφική ομάδα του nextdeal.gr και του "Ασφαλιστικού ΝΑΙ" με τον Λάμπρο Καραγεώργο, τον Κωστή Σπύρου και τους υπόλοιπους συνεργάτες, κάθε Τετάρτη βράδυ στις 8.30 από το Extra3, παρουσιάζουν επίκαιρα και χρηστικά θέματα της κοινωνικής και ιδιωτικής ασφάλισης.
Συντονιστείτε κάθε Τετάρτη βράδυ στις 8.30 μ.μ. στο Extra 3, στην μοναδική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για την ασφάλιση, ιδιωτική και δημόσια.Στείλτε ερωτήσεις, απορίες, καταγγελίες, προτάσεις, απόψεις, γνώμες στο info@nextdeal.gr

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…