Semi-final version of movie demonstration without digital lighting and rendering.
Rendering (by V-ray) and further visual effects (by After Effects and Premiere) will be add in final version.

--------
This project requires you to re-design a section of the former Crèche space at London College of Communication (located in Elephant and Castle in London) and develop this as an extension of the existing student bar, to incorporate an exhibition space, with an area for student work exchange.

‘If we keep on doing what we have always done, the future will look very much like the past’

– This project presents an opportunity to re-examine the design of communal space provision within an educational environment.

Could it be better?
Could more academic exchange take place outside of the studio space, and can design aid this process?

--------------------------

The detail of design methodology and philosophy will be updated in soon time.

Hope you enjoy!

Cheers,
London College of Communication
BA (Hons) Interior Design 1st year
Koki Nakamura

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…