Ted Pike monumentális új videofilmje adatokkal alátámasztja a zsidó állam (csak a zsidók állama) eltitkolt történetét.
Megdöbbentő beszámoló arról, hogy az izraeli terroristáktól, a keresztény evangélikusokig, a cionista kegyetlenkedések és a keresztény evangélikusok segítsége hogyan működött együtt az elmúlt évszázad során a palesztin nép kifosztásában és a nemzetközi arab terrorizmus kiváltásában. Ismerteti a minden képzeletet felülmúló cionista kegyetlenkedések mélyén rejlő vallási okokat is, melyek érzéketlenné teszik a zsidókat a palesztin és más nem-zsidó népek szenvedése iránt. Áttekintést ad a cionista gyilkosságokról, a palesztinok ellen elkövettet és napjainkban is folyó népirtásról, amely nem ismer irgalmat sem az ártatlan gyermekek sem a védtelen nők iránt. Mindezen állati, cionista kegyetlenségek célja a otthonukból nyomornegyedekbe, menekülttáborokba kényszerített palesztin nép megsemmisítése, földjük elrablása egy olyan nép részére, amely minden más népet mélységesen megvet, gyűlöl.
Ted felidézi a számtalan kudarcba fulladt megbékélési kísérletet, majd a Biblián alapuló egyetlen működőképes, valóban keresztényi megoldást javasol.
A "Miért vérzik a Közel-Kelet" egy tragikus történetet mond el, egy olyan történetet, amit el kell mondani, hogy felébredjen a társadalom lelkiismerete és megértse, átérezze azt a kilátástalan, embertelen életet, ami kiskorú gyermekeket és nőket is tömegével kényszerít az öngyilkos merényletre.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…