Diumenge passat a Calella es va celebrar la primera Fira Animalista, tot i que el dia no va acompanyar, durant el matí es va registrar una afluència massiva de visitants. Va ser durant les hores de la tarda quan va afluixar el nombre de visitants. Sigui com sigui, el Passeig Manuel Puigvert va acollir diumenge els 21 estands de les protectores d'animals vingudes d'arreu de Catalunya i altres punts. Finalment, i a causa del mal temps, no van poder ser presents algunes entitats animalistes com una de Saragossa, una de Lleida, una protectora de conills i l'entitat SOS Galgos.

Anna Maria Soler també ha volgut destacar la bona acollida que van tenir els plats de cuina vegana-vegetariana. Un èxit que va fer que a les 3 de la tarda ja estiguessin tots els productes esgotats. En aquest sentit es va aprofitar per fer conscienciació sobre la importància d'una alimentació vegetariana.

La Primera Fira Animalista de Calella també va incloure una passejada amb gossos llebrers i els anomenats Golden Retrievers. Important també destacar que es va aprofitar aquest esdeveniment per iniciar el procés per fer 2 adopcions i es van oferir 2 cases d'acollida per a 2 gossos.

Durant la diada es van lliurar els Premis del Pacma i d'aportacions particulars. Concretament es van lliurar 4 premis. Un de 150 euros donat pel Pacma que va anar a parar a la protectora Desa el Molí de Berga. Uns diners que seran destinats a l'assistència veterinària. Els tres premis restants, també per assistència veterinària, van ser de 100 euros i van ser per per el Petit Refugi de Calella-Poblenou; per Asoa, protectora de Badalona; per la Fundació Mona de Sils. També es van rifar 2 cistelles de menjar, una per gats i una per a gossos.

Recordem que Calella és ciutat no taurina i amiga dels animals des del 18 d'octubre de l'any 2007 a proposta del PACMA que van subscriure tots els partits del consistori.

Font : Ràdio Calella
Video : PACMA

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…