La nostra casa està ubicada en el bell mig de boscos, per tant aïllada del trànsit i dels sorolls de les zones urbanitzades, a més a més de la tranquil·litat que això comporta per a deixar els nens amb una mica de llibertat per moure's.
Disposem de 6 habitacions dobles amb possibilitat de supletori.
Totes les habitacions compten amb bany, aire condicionat, calefacció i vistes a l'exterior.
Un ampli menjador on es serveix l'esmorzar i per a qui ho vulgui el dinar i/o sopar, àpats casolans i amb ingredients de la comarca.
Una saleta d'estar amb llar de foc, televisió, sofà i jocs pels més menuts.
Unes golfes amb unes vistes impressionants dels voltants i amb bona cobertura 3G per als portàtils. A més a més hi ha servei WIFI en tota la casa de forma gratuïta.
Una piscina per a refrescar-se, un porxo a l'ombra per a lectures amb tranquil·litat, hamaques entre els arbres per a fer una bona migdiada i una gran extensió de gespa per a fer tot tipus d'activitats esportives.
Una granja amb animals (conills, gallines, cabres, ànecs, etc.) on els més petits poden acompanyar a l'amo de la casa a donar-los de menjar.
També disposem d'un local independent de més de 200 metres quadrats apte per a tot tipus de reunions, ja siguin familiars, festives o de negocis.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…