Det nye XS4 elektroniske langskilt med kodetastatur er et komplet nyt produkt, der tilbyde et udvidet sikkerhedsniveau, til døre og områder hvor et udvidet sikkerhedsniveau er påkrævet, via SALTO´S unikke SVN teknologi er det muligt at kombinere kort + PIN kode eller blot anvende PIN koden, dette på en smart og fleksibel måde, der helt uden brug at ledningerne sikre en dobbelt verificering og et udvidet sikkerhedsniveau eller blot en simpel adgang via kode.

XS4 langskiltet er designet og er det perfekt match til skoler, gymnasier, handelsskoler, tekniske skoler, højere uddannelsesinstitutioner, universiteter, kollegier, lufthavne, offentlige bygninger kommunale og statslige bygninger, kaserner og øvrige militære installationer, hvor differentieret og fleksible sikkerheds, aflåsnings og adgangsløsninger påkrævet ud XS4 med kodetastatur er endvidere tilgængelige som trådløse online, men alle de tillægsfunktioner og bekvemmelighed som real-time giver af muligheder.

Betjening på 3. niveauer: Kort, pin kode & kort + pin kode, betjening opsættes efter dine behov og krav. Typisk anvendes kort + pin kode som et ekstra sikkerhedsniveau, hvor den personlige pin kode kan være helt op til 8 cifre, hvor i mod til vagtpatruljen eller til et fælles personale rum tilgås døren typisk blot ved en kode eller et kort uden brug af pin kode.

XS4 langskiltet med kodetastatur er som den øvrige produktplatform inklusiv standard funktionerne, som automatisk åben, tidsskemaer og kalendere, kontor funktion, toggel funktion mv. dernæst er den som de øvrige produkter tilgængelig i de velkendte RFID teknologier: HiD Iclass, Mifare, DESfire og NFC, og med de uendelig SVN muligheder, kan enheden naturligvis håndere 64000 døre, 4 millioner brugere, 1000 log hændelser og som ekstra finesse leveres enheden med en brede velkendte vifte af greb og overflader herunder BioCote.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…