Promotievideo Reggehooibergen Het Exoo, Enter.

De Reggehooiberg is een vindingrijke ode aan de hooiberg. Op de hoeken staan vier robuuste houten palen. Ook wel Roeden genoemd, met daartussen wanden van nostalgisch aandoende (dikke, donkere) planken in ambachtelijke potdekselbetimmering en bovenop een rieten dak.Ramen en deuren met roeden sluiten naadloos aan bij de agrarische architectuur. Uit het hele ontwerp en de constructie spreekt trouwens ontzag voor authenticiteit. Om een voorbeeld te geven: voor de rieten dakconstructie wordt gebruik gemaakt van oersterke pen-en-gat verbindingen, net zoals dat vroeger gebeurde bij de echte hooibergen.

Slapen in een echte hooiberg.
Op de begane grond bestaat de Reggehooiberg uit een L-vormige woonkamer, een open keuken en een badkamer met douche en toilet. Openslaande tuindeuren geven vanuit de kamer toegang tot het terras, waar u ‘s ochtends in de landelijke rust uw ontbijtje neemt of lekker relaxt in het zonnetje. De loungestoelen staan al voor u klaar. In de woonkamer brengt een wenteltrap u via een kleine vide naar twee sfeervol ingerichte slaapkamers.

Reggehooibergen zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo heeft u in de keuken een oven/magnetron en vaatwasser binnen handbereik en kunt u in de badkamer weldadig ontspannen in een sauna- of stoomcabine.

Het spreekt voor zich dat de inrichting volledig in passende, landelijke stijl is gehouden. Reggehooibergen zijn unieke, exclusieve accommodaties. Om dit karakter te waarborgen staan op elke locatie maximaal twee Reggehooibergen in een eigen, beschutte omgeving.

Voor meer informatie: reggehooibergen.nl

Camera: Michael Vink
Editing: pascrea.com

Music by beatsuite.com/music/detail/london/6267

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…