Microsoft reikt jaarlijks awards uit aan haar partners die een uitmuntende prestatie hebben geleverd op het gebied van innovatie en de invoering van oplossingen op basis van Microsoft-technologie bij haar klanten.

In 2010 was Wortell al uitgeroepen tot Microsoft Country Partner of the Year van Nederland. Een prijs die aantoont dat Wortell op het hoogste niveau binnen het Microsoft Partner Landschap acteert in Nederland. Daarnaast ontving Wortell in dat jaar de prijs voor wereldwijde Microsoft Online Services Partner of the Year. Dit is de hoogste erkenning wereldwijd die Microsoft uitkeert voor partners die zich bezighouden met Office 365.

Nu in 2012 is het weer gelukt om aan te tonen dat Wortell zich uit mag roepen tot beste Microsoft partner, Wortell ontvangt van Microsoft maar liefst drie awards. Het is in Nederland nog niet eerder vertoond dat een Microsoft partner drie awards ontvangt voor haar innovatie, inzet en projecten. Met deze awards geeft Microsoft aan dat Wortell tot de top partners behoort.

De categorieën waarin Wortell de Awards heeft gewonnen zijn:
Microsoft Office 365 Innovation
Microsoft Support
Communications Market Acceleration

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…