Det var tyve stykker meget glade og forventningsfulle karer som troppet opp på Gardermoen mandag 13 august. En uke på freeride camp på Fuerteventura sto for døren, og man kan trygt si at stemningen var høy.

Reisen nedover gikk veldig greit. Flyvertinner, piloter og bakkemannskap undret seg nok over hvilke aktiviterer som ble bedrevet i midtgang på flyet, i innsjekkings køen og diverse andre steder. Tyve godt voksne karer tørrtrente duckjibber, spinlooper, vannstarter til den store gullmedaljen – motivasjonen på topp!

Det ble levering fra første dag og vi hadde vind alle seks dagene vi var der. I tillegg rakk vi jaggu å bølgesurfe så dette var på ingen måte et spa opphold.

Det ble seilt seil fra 6.5 til under 4 tallet under uken og det var vannvittig mye bra seiling fra hele gjengen som ga alt de hadde. Det var instruksjoner, tips, treninger, spinloops, duckjibber og hjemmelekser til de fleste.

Fra en instruktørs ståsted så var det en utrolig flott gjeng på tur med kjempe progress og jeg er oppriktig imponert av dere hele gjengen!

Gutta BOWS!! Dere rocker! Dere er mine helter hele gjengen! Ses på vannet!

Trykk på linken under for et slideshow!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…