NauB1 - Granollers- 15 November 2012 - 22h30

Ingravidesa és un espectacle complex. És un concert de música moderna que fusiona el reagge y el house, la música electrònica i el pop, el jazz i la música electroacústica.
Però a més a més pretén utilitzar les llums, la imatge i el mapping per impulsar l'experiència sensual de l'art gestionat per ordinadors. I encara més, inclou la participació d'actors a l'escena per conformar un acte conceptual basat en un concert de música, sobretot; en un espectacle visual, també; i fecundat per una intervenció dramàtica.
Ingravidesa és una transició de la humanitat des del mercat de les ambicions terrenals, que se't menjen; passant per la introspecció del viatje pel mar de la reflexió; fins a la renaixença de la vida, sempre possible d'un altra manera. Terra, mar i cel.
Consum, intel.ligència i decisió. Plaer i dolor; rebuig i salvació; desesperança i il.uminació.
És un espectacle en directe, on el músics dialoguen amb els ordinadors i amb els actors. Però, como a novetat, és un espai on també i caben les interaccions amb el públic en forma d'intervenció a travès d'aplicacions de telèfons mòbils i de certes instal.lacions domòtiques. L'espectador entrarà en un espai de concert; podrà veure'l, a més d'escoltar-lo; i tindrà un moment en què se li permetrà intervenir.
ooeevv.com

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…