Lørdag 6. oktober 2012 præsenterer vi en eksklusiv skandinavisk premiere på den længe ventede koncert- og dokumentarfilm 'Shut Up and Play the Hits' om LCD Soundsystems sidste dage og nætter. For at gøre filmoplevelsen helt ekstraordinær tager vi visningen ud af de normale biograframmer og ind i Koncerthusets fantastiske koncertsal.

For folk der endnu ikke har stiftet bekendtskab med LCD Soundsystem, et af de v
igtigste bands i nyere musikhistorie, og James Murphy, så er chancen der nu. Filmen vil kun blive vist denne ene gang under hele festivalen, og festen er once in a lifetime.

Efterfest med James Murphy og 2MANYDJS!
Efter visning fortsætter festen i Studie 1, hvor James Murphy helt eksklusivt optræder med et af sine eftertragtede DJ-sets. Og det slutter ikke her. James Murphy har inviteret det det verdenskendte DJ-kollektiv 2MANYDJS med, og de optræder ligeledes. Dem der så 2MANYDJS optræden på Roskilde Festival i 2009, vil vide at der venter en stor oplevelse.

Programmet byder også på optræden af de lokale danske helte Christian D'or (VICE, Disco Dick) og Pac (can), der fuldender denne store aften i dokumentarfilmen og musikkens tegn.

'Shut Up and Play the Hits' præsenteres som et samarbejde mellem CPH:DOX, DR og VICE.

CPH:DOXs musikprogram består dels af en koncertrække, AUDIO:VISUALS, og en musikfilmkonkurrence, SOUND & VISION. Hele musikprogrammet offentliggøres i detaljer til denne storslåede aften. CPH:DOX løber i år af stablen den 1.-11. november 2012

Du kan købe billet her:
billetlugen.dk/referer/?r=d30767f99f4e42aab2b3800467f4c03a&p=%2Fkoeb%2Fbilletter%2F26500%2F

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…