Voorburg, 10 juni 2009 – Vandaag is bij Kasteel Hooge Vuursche in Baarn een 12-meter hoge Fruit Shoot springraket geland. Het 8-jarige wenskind Thomas gaf met een reuzensprong in deze raket het startsein voor de Fruit Shoot rakettour. Fruit Shoot wil kinderen aanzetten meer buiten te spelen en hun fantasie te stimuleren.

De raket tourt deze zomer kriskras door Nederland om kinderen te stimuleren actief buiten te spelen. Ter gelegenheid van de start van de tour doneert Fruit Shoot € 10.000 aan Doe Een Wens Stichting Nederland, die al eerder een ruimtewens van wenskind Thomas in vervulling liet gaan. Samen met Doe Een Wens wil Fruit Shoot kinderen een onvergetelijke dag bezorgen.

Vanaf 8 juli landt de 12-meter hoge Fruit Shoot Explorer raket (FSE-1) op verschillende plaatsen in Nederland. Kinderen kunnen exclusieve springtijd met hun vrienden in de 12 meter hoge raket winnen. Vervolgens mag de hele buurt de ruimte te verkennen in de springraket.

Kinderen die willen dat de springraket komende zomer bij hen in de buurt landt, gaan naar de website fruitshoot.nl. Daar kunnen zij direct de FSE-1 Explorers game spelen waarin zij meer over de ruimte te weten komen. Tijdens een ontdekkingstocht door het heelal kom je veel feitjes tegen over het universum, waardoor kinderen spelenderwijs over het heelal leren.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…