Dit verhaal heeft een begin, zoals elk verhaal een begin heeft. Meestal begint het verhaal met de introductie van de hoofdpersoon. Zo ook nu, bijna. Van een persoon is namelijk niet te spreken. Met andere woorden; er was eens, nog niet zo lang geleden, niet heel erg ver weg, een blauwe papegaai.

Niemand wist hoe hij er aan kwam, of waarom mensen er van wisten, maar deze papegaai had een geheim. En niet zomaar een geheim. Het had natuurlijk zomaar een roddel over de buurvrouw kunnen zijn. Nee, zoals ik al zei, het was niet zomaar een geheim. Deze papegaai wist over een schat. Maar hij is niet alleen… er is nog iemand die van de schat de weet. Zijn naam is… Kapitein Kasper. Nu moeten jullie weten, Kapitein Kasper is niet half zo lief als hij lijkt. Sterker nog, hij zal koste wat het kost de schat in handen krijgen. Gewetenloos is hij op zoek naar de papegaai, gewapend met een exotisch zwaard. Een zwaard dat hij heeft overgehouden aan één van zijn lange tochten naar exotische eilanden. Een zwaard waar hij al zijn hele leven zijn vijanden verminkt en verslaat. Een lot, dat ook onze blauwe papegaai te wachten staat.
En zo kwamen we tot deze dag, de dag waarop kapitein Kasper in een dronken bui met zijn rode Renault 5 bij een schip terecht kwam.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…