goudinkooppunt.nl/wat-gebeurt-er-met-uw-oude-sieraden/

Wat gebeurt er met UW oude sieraden?
Hier hebben we een aantal zaken op een rij wat anderen op deze vraag hebben geantwoord.

Een van de meest voorkomende reacties is dat men sieraden verliest.
Dit gebeurt vaak tijdens het sporten, tijdens het wandelen, zwemmen of tijdens een vakantie.
Waar wij tijdens het onderzoek echter enorm van stonden te kijken was dat ook veel mensen sieraden verliezen die “gewoon ergens in een kastje” lagen.
Nergens kunnen ze het meer vinden.
De laatste keer dat ze het hadden gezien lag het in de la van het nachtkastje, bij het zoeken ernaar konden ze het gewoon helemaal niet meer vinden. Nergens meer.

Dan is er de categorie mensen waarvan de sieraden worden gestolen.
Meelevend: ‘Bah wat vervelend!’ Antwoord: ‘Ach, ik droeg die paar oorbellen en dat kettinkje toch niet meer. Erger vond ik het dat mijn portomonee weg was en ik een nieuw paspoort en rijbewijs moest laten maken. Dit koste geld!’ Wat ons opviel in deze reactie was dat deze mensen geen flauw idee hadden wat het gestolen goud waard was. Een paspoort en rijbewijs kost ergens rond de 75 euro om te laten maken. Een paar oorbellen en een kettinkje leveren al snel meer als 100 euro op.

Verder is er de groep mensen die de sieraden weggeeft.
Dit gebeurt dan meestal in de veronderstelling dat de ontvanger natuurlijk dezelfde sublieme smaak heeft als de gever. Genialiteit kenmerkt zich tenslotte in een uitmuntende smaak en uiteraard is mijn smaak altijd de enige smaak. (herkenbaar, niet?)

Dat soms de ontvanger daar anders over denkt wordt ook duidelijk tijdens het onderzoek. Veel mensen hebben namelijk sieraden in hun kast die ze nog nooit hebben gedragen! ‘Huh?’ ‘Ja, gekregen van mijn oma, maar ik vind het helemaal niet mooi…!’ Herkent u dit?

Zo komen we dagelijks mensen tegen die van hele generaties sieraden hebben verzameld maar deze nooit dragen. Emotionele waarde heeft het niet meer want de mensen waarvan het ooit is gekregen hebben ze nooit gekend.

U kunt zich vast wel plaatsen in 1 of misschien meerdere categorieën.

U vraagt u waarschijnlijk af: “Wat heb ik aan deze informatie?”
Goede vraag.
Wij willen mensen erop attent maken dat goud en zilver geld waard zijn. Deze waarde is door veel mensen helemaal niet gekend en dus zwaar onderschat.

Delen van de onderzoeksresultaten komen rechtstreeks van onze klanten die in onze goud inkoop punten zijn geweest. Deze vertellen ons de geschiedenis van de sieraden die ze mee hebben en hier worden ons zo stilletjes aan een paar dingen meer en meer duidelijk.

Veel mensen komen op aanraden van een vriend of kennis die ook bij ons is geweest. Schoorvoetend en met een zakje goud of zilver in de hand komen ze de winkel binnen, in de veronderstelling dat hetgeen ze bij zich hebben niet meer als 10 euro op zal leveren.

Dat is een grote verrassing!
De waarde komt soms dik boven de 200 euro uit voor een beetje goud wat je nauwelijks ziet liggen.

Dit heeft ons doen besluiten om u op deze manier kennis te laten maken met uw eigen oude sieraden.

U bent geslaagd in de test en heeft de moeite genomen om dit artikel te lezen. Hierdoor bent u nu lid van de groep goudprijs bewuste mensen.

Wat u er verder mee doet is aan u.
Wij staan voor u klaar om uw gouden en zilveren sieraden te taxeren. Als u het vervolgens wilt verkopen kunt u ook dit bij ons doen.

goudinkoop.nl

youtube kanaal: youtube.com/user/goudinkoop

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…