Aquests és un reportatge que van realitzar des de l’aleshores nomenada TeleSafor. S’hi poden contemplar imatges del dia 3 de novembre quan va caure la major trompada d’aigua que es coneix en el darrer segle i que té el record d’Espanya de quantitat de pluja en un dia (720-800 mm). Hi apareixen la passarel•la de vianants del passeig, quartejada, el barranc de Beniopa i molts carrers inundats.

Va ser emès dins del programa Des del record en 29 d’octubre de 2004, amb la presència d’Emili Selfa, veí de Beniopa i regidor de l’Ajuntament en aquells moments.

Este es el reportaje que realizaron desde la televisión comarcal TeleSafor. Se pueden contemplar imágenes del día 3 de noviembre cuando cayó la mayor tromba de agua que se conoce en el último siglo y que tiene el récord de España de cantidad de lluvia recogida en un día (720-800 mm). Aparecen la pasarela peatonal del paseo, cuarteada, el barranco de Beniopa y muchas calles inundadas.

Fue emitido dentro del programa 'Desde el recuerdo' el 29 de octubre de 2004, con la presencia de Emili Selfa, vecino de Beniopa y concejal del Ayuntamiento en aquellos momentos.

This is the documentary that was made by local television TeleSafor. You can see images of the November 3rd when fell most waterspout is known in the last century and holds the record for Spain of collecting rainfall in a day (720-800 mm). There are images of the footbridge over the river Serpis, cracked, you can see Beniopa river out of its riverbed and many flooded streets.

It was issued under the program 'From the memory' on October 29, 2004, attended by Emili Selfa, Beniopa neighbor and city council at the time.

Fitxa tècnica:

DVD-000139, doc. 2.
Durada: 00:18:44
Elaborat per TeleSafor
Emés al programa Desd el Record de 29 d’octubre de 2004

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…