Fiind una din marile mele pasiuni, iata ca m am hotarat sa postez acest film despre controversata casa din Apahida, judetul Cluj facut in martie-aprilie 2009.Inca mai lucrez la acest film.Ce este aici e prima parte pe scurt din toata filmarea de doua zile.
Intr-adevar am constatat in acea noapte in casa doua chestiuni foarte importante: 1.Sa deschis o usa in fata noastra, o usa cu un geam mare care lipsea, vant nu era deloc, zero pot sa spun, curent chiar daca era nu avea cum sa se deschida datorita faptului ca lipsea geamul care era 80% din suprafata totala usii, deci sansa sa fie deschisa de curentii de aer este aproape nula pot sa zic; clanta usii functiona foarte bine si se inchidea perfect si totusi sa deschis exact ca si cum ar fi deschis-o cineva. 2. Cand reporterul a pus un set de intrebari specifice investigatiilor de acest gen, in jurul orei 2 cand ne aflam la etaj, dupa fiecare intrebare, pe filmare se aud foarte clar pocnituri in microfon, ceea ce este imposibil din pdvd tehnic, dar asta veti vedea in a doua parte a filmului.
Dupa multe discutii avute cu primarul, politia, preotul care a locuit ultima data acolo nu am reusit sa aflam mare lucru, am cam fost purtati dintr o parte in alta, dar am intrat in legatura cu un preot care cunoaste foarte bine cazul si ne a avertizat sa ne vedem de treaba daca vrem sa traim linistiti cand a auzit ca vrem sa cumparam noi acea casa pentru a o transforma in platouri de filmare pentru firma.Pretul de vanzare nu pot sa l divulg, nici numele actualului proprietar si nici al preotului din mai multe motive.Povestea este foarte lunga si am de gand sa finalizez acest film unde voi include discutiile martorilor, preotii, primarul, satenii, etc. in masura in care va fi posibil acest lucru.
Vizionare... placuta! ;)

Imagine si montaj : Cosmin Giurgiu
Fotograf : Florin Giurgiu
Reporteri: Ionut Dodut, Andrei

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…