TV2-Fyn 13 november 2012 - Mor til hadoffer

I samme serie:

"Center for Menneskerettigheder" oplærer politiet i "hadforbrydelser" - youtu.be/RRX8whjRy98

Mjølnerparken - Alexander H. Nepper (S) og Anne Krogsgaard møder virkeligheden i ghettoen - youtu.be/r4pLLa26RO8

Rosalina Diaz står frem på TV2-Fyn med sagen om det angivelige overfald på hendes søn, som led i en kampagne fra Centeret for Menneskerettigheder mod "hadforbrydelser", som rent statistisk set er utroligt sjældne, men som i virkeligheden er meget almindeligt forekommende. Der er tale om et enormt "mørketal", postulerer det anti-danske indvandreragentur.

Rosalinda Diaz fortæller indigneret historien om hvordan hendes søn blev overfaldet og udsat for "skældsord" som "neger". Gerningsmændenes etnicitet nævnes ikke. Men mellem linjerne skal det forstås sådan, at der er tale om hvide danske gerningsmænd.

Men skal vi overhoved tage en sådan historie for pålydende?

"Sagen" hviler udelukkende på hendes søns forklaring.

Det er kun en lille måneds tid siden at internetsiden Balder Blog berettede om en jødisk dreng, som havde fået hele lokalsamfundet i oprør over et angiveligt overfald begået af "Nynazister" eller "Ku Kluz Klan medlemmer". Men Zachary havde løjet op i luften. Han havde i fuldskab sexchikaneret en hvid pige, og havde fået en kæberasler fra én af hendes kammerater, da han ikke var til at snakke til fornuft.

Se: Antisemitisme stigende i USA: Jødisk studerende overfaldet og groft mishandlet af KKK og Nazister

blog.balder.org/?p=1474

Omkring samme tid var der en sag som også nåede de danske medier; en amerikansk negerkvinde påstod at KKK-medlemmer havde sat ild til hende og smurt racistiske slogans på hendes bil. Også dette viste sig at være rent opspind.

Ekstra Bladet i mandags: 'Nynazister og KKK satte ild til sort kvinde' - afsløret som fup

blog.balder.org/?p=1482

Der er en uendelig liste af sådanne forløjede "hadforbrydelser".

Det kunne sagtens tænkes, at Rosalinda Diaz's 13 årige søn har haft et mellemværende med nogle andre drenge, og at han blot har løjet om omstændighederne. Der er jo mode i offerrollen. I øvrigt kunne jeg ikke finde "Rosalina Diaz" i hverken Krak eller De Gule sider, ej heller anden information om en person med dette navn på nettet.

Nu plejer jeg ikke at at bagatellisere overfald på mennesker, og det er da også meget muligt at Rosalina Diaz søn er blevet overfaldet. Men når en sådan påstand bruges i en kampagne som klart er tilrettelagt som en beskyldning mod f.eks. danske racister, hvor man forsøger at sidestille begreberne "racist" og "voldsmand", så vil jeg gerne både bede om fakta og samtidigt anholde at sagen udelukkende hviler på den forurettedes vidneudsagn.

Det kan godt være at der er enormt mange racistiske voldelige danskere som bruger nedsættende ord om indvandrere. Men der er også enormt mange Sydamerikanere som befinder sig i Europa som svindler lyver og bedrager, hvilket jeg selv har personlig erfaring med som jeg oven i købet kan dokumentere. Et andet internationalt kendt tilfælde handlede om en Sydamerikansk kvinde bosat i Schweiz, som også fik verdens opmærksomhed med en fantasifuld historie: Schweiz: brasilianeren Paula Oliveira var ikke gravid - nynazistisk skinhead overfald var opdigtet blog.balder.org/?p=612

Uden at det siges helt konkret, er det let at se hvem denne kampagne fra Centeret for Menneskerettigheder skal ramme. I Klippet med Rosalina Diaz lægges der op til at "danske racister" er de skyldige for den uopklarede forbrydelse, for hvilken vi kun har hendes søns ord.

En mere realistisk indtryk af hvem der hovedsagelig begår hadforbrydelser får man ved at se en nyhedsvideo fra TV2 Lorry, nogenlunde fra samme dag. youtu.be/r4pLLa26RO8

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…