Que la nit sigui una experiència per als sentits amb certa dosi de sofisticació és un dels objectius del pub musical Queens, que fa gairebé un any que lidera l’oferta nocturna d’oci a Amposta. En els mesos que porta en funcionament, el Queens ha aconseguit fer-se un lloc i comptar amb la fidelitat de clientela tant ampostina com d’altres pobles de la vora com Santa Bàrbara, Deltebre, Sant Jaume, Tortosa o La Ràpita, que opten pel Queens tant per fer la primera copa de la nit com per quedar-s’hi fins fer l'última.

Els propietaris del local, Franc i Eloi, han aconseguit crear una estètica on predomina el color blanc i les línies rectes i sòbries que prenen vida amb el joc de llums de colors quan la nit agafa carrera. Una estètica que juga de la mà de l’oferta de begudes on destaquen els còctels. La secció de cocteleria del Queens està gestionada per Glop’s Concept, una empresa ebrenca especialitzada en preparació de combinats amb i sense alcohol. El Jordi, darrera la barra, està al capdavant de la cocteleria i sol aconsellar als clients sobre els diferents tipus de gintònics o els combinats més trendys amb fruita del temps. Si li demanes beguda et sorprendrà la manera de servir-la, no et revelem més detalls, millor que ho comprovis.

Els clients del Queens són gent entre 25 i 35 anys que busquen bon ambient i un repertori musical que els entesos denominen crossover; música comercial que sol nodrir-se de hits de pop rock del moment, amb alguna càpsula ben dosificada d’electrònica i molta fusió d'estils, depenent del Dj que estigui a la cabina. Els seus residents habituals: Jaguar aka Jordi Alonso, Joan Roca, Carlos Ivern, Enrik M i Santi Bria.

Però de ben segur que allò que ha convertit el Queens en un lloc de referència ha estat l’hàbil gestió que ha fet de la seua comunitat online. Jaume Vidal és el responsable de dinamitzar aquest espai virtual i també d'oferir reclams cada setmana perquè el client mai pugui tenir la sensació que la vida nocturna en aquest local s’atura. “El concepte Queens es basa en cuidar la imatge global, tant l’estètica del local, com els cartells, la comunicació…” explica Vidal.

Ara, els promotors del Queens han ideat una nova fòrmula. Portar l’ambient del Queens a altres municipis de les Terres de l’Ebre. Com? Doncs amb una proposta atrevida. Una furgoneta Volkswaguen amb la imatge del Queens serà el vehicle que simbolitzarà aquestes festes ambulants que els ajuntaments o els particulars ja poden contractar al seu poble.

Si voleu gaudir del Queens, podeu anar a Amposta o, amb una mica de sort, portar aquest glamur nocturn al vostre poble!

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…