Passa Pàgina! és el capítol pilot d’una comèdia per televisió, pensat inicialment per Televisió de Catalunya (TV3).
Està escrit i coproduït pels guionistes Mercè Sarrias, Miguel Casamayor, Jordi Falguera i Carmen Abarca, i pels realitzadors Mercè Rodríguez i Julià Sorel.
Tothom que va participar en la gravació ho va fer sense cobrar, des de les actrius fins a tot l’equip tècnic. La gravació es va fer durant un cap de setmana.

Com va anar tot plegat?

Després d’un temps delirant, sopant i parlant de mil sèries (és una addicció), un dia vam decidir fer la nostra. Teníem un objectiu concret: vendre-la a TV3 directament, sense productores pel mig (total, les productores ens estaven demanant els projectes gratis) i havia de ser molt, molt barata de produir. En aquell moment corrien els rumors (en plan Raffaella Carrà) que TV3 volia una sèrie molt barata i nosaltres ens ho vam posar com a premissa. I vam començar a escriure (contingut: el que ens donés la gana), però que fos comèdia (no calia sitcom). Així va sorgir la idea de fer un club de lectura (sí, som una banda una mica rara) i de posar una novel·la pel mig a cada capítol.

Un cop convençuts del guió del pilot, vam trucar a quatre actrius (les que més ens agradaven) que ens van dir que sí (al·lucinant) i la realitzadora també (què estava passant!) i vam reunir un equip fantàstic (direcció de fotografia, càmeres, so, llums, maquilladora, atrezzo i productora. Roger Corman morint-se d’enveja). Vam aconseguir fer Passa Pàgina!

Si no has aconseguit llegir aquest text sencer, és que no has continuat, però si ho has fet, ara has de tenir mitja hora més per veure el capítol. És com si et baixessis una sèrie d’internet, però clar, aquesta està feta aquí (oblida efectes especials i altre filigranes, això és senzill, senzill).

Ara n’estem fent un altre sèrie d’alt cost (posats a fer) i ens ho estem passant de por (uhhhh).

L’equip de Passa pàgina:

Un guió de: Mercè Sarrias, Miguel Casamayor, Jordi Falguera i Carmen Abarca

Amb:
Aurea Màrquez
Marta Pérez
Monica Glaenzel
Marina Congost

Realització:
Mercè Rodríguez
Julià Sorel

Direcció d'actors:
Miguel Casamayor

Direcció de fotografia:
Anna Molins

Segons operadors de càmera:
Joan Enric Madico
Julià Sorel

Assitent de càmera:
Sofi Pérez-Portabella

So directe:
Marçal Garcia
Oriol Garcia
David Garcia

Atrezzo:
Júlia Garcia

Maquillatge:
Laura Pérez

Muntatge:
Mercè Rodríguez
Julià Sorel

Post producció de so:
Marçal Garcia
Oriol Garcia

Producció Executiva
Mercè Sarrias, Miguel Casamayor, Jordi Falguera i Carmen Abarca

Una coproducció de Malson Thorsten i Sisely Arts

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…