Pep Bou, somniador d’impossibilitats i improbabilitats, porta més de vint anys de carrera professional encantant a tot tipus de públic amb les bombolles de sabó.

Des de fa uns anys, a més del format teatral, disposa d’un espectacle més reduït, adequat per a trobades empreserials, convencions, festes especials, innauguracions, presentacions de productes que ha tingut gran acceptació dins el sector a tot el món. Pep Bou ha treballat per empreses com la Eurocopa, Johnson’s, Montecristo, Ferrero Rocher, entre d’altres.

Pep Bou sense deixar mai de banda l’àmbit teatral, aposta també per participar en esdeveniments que, ja sigui per format o per contingut, van més enllà del teatre pròpiament dit.

Bombolles a la Carta és la proposta que ofereix per aquest tipus d’esdeveniments sòcioculturals, conjugant la imaginació i la complicitat amb el públic i adaptant-se a diferents tipus d’espais i necessitats.

Pep Bou fa una selecció dels seus millors números i adapta l’espectacle a cada esdeveniment, incorporant nous elements i integrant el producte o concepte que el client vol presentar en cada ocasió i adaptant-se al target de cada campanya. L’espectacle pot tenir una durada entre 5 i 40 minuts.

En tots els casos, Bombolles a la Carta resulta ser un espectacle ÚNIC, ELEGANT, SORPRENENT, INÈDIT i UNIVERSAL.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…