Loneliness is the hardest in a crowd of people. Many talk but no one listens. Many flirt yet no one really notices anybody. As there had been numerous variations of this theme in contemporary dance, especially in the era of dance expressionism, it might seem worn out at first Nevertheless the essence is most topical and the problem real. With each new day more and with each generation anew.

Osamljenost je najmočnejša v množici ljudi. Veliko jih govori, pa nihče ne posluša. Veliko se jih spogleduje, pa te nihče zares ne pogleda. Tema, ki je v sodobnem plesu zaživela že v številnih različicah, še posebej v dobi plesnega ekspresionizma, se sprva zdi obrabljena. Kljub temu je bistvo še kako aktualno in problem resničen. Z vsakim dnem bolj in z vsako generacijo znova.

Koreografija / Choreography: Matjaž Farič
Glasba / Music: Alberto Iglesias
Kostumografija / Costume Design: Alan Hranitelj
Oblikovanje luči / Lighting Design: Danilo Pečar
Plesalci/Dancers: Michaël Albrecht, Julien Andujar, Camille Astorg, Lydie Ballereau, Romain Berte, Nicolas Chaigneau, Emilie Cornillot, Matevž Česen, Sonia Delbost-Henry, Maud Pizon, Fernando Roldan, Anaïs Romeo, Sylvain Riejou, Ana Štefanec, Alta Katarina Truden
Producentki / Producers: Katja Somrak & Živa Brecelj
Produkcija / Produced by: Plesni Teater Ljubljana 2006
Koprodukcija / Co-produced by: Compagnie Coline & Flota zavod, Murska Sobota
Predstavo posnel / Video of the Performance: Tone Stojko / Prodok TV

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…