Lad der ikke herske nogen tvivl… Morphar & the Ladykillers er det ultimative party-band! Bandets brede repertoire dækker de klassiske hits fra 70erne, 80erne og 90erne samt de sprødeste nye dansehits. Sættet kan dermed tilpasses alle slags fester.

Morphar & the Ladykillers har gennem de sidste år for alvor slået sig fast som et af Danmarks mest efterspurgte og alsidige party-bands! Bandet har med stor succes været det musikalske og stemningsskabende midtpunkt til hundredevis af festlige arrangementer i hele landet. De har ageret husorkester til TV-produktioner, været hovedpræmie i TV3's "Magi I Luften", skabt uforglemmelige aftener til utallige firma-arrangementer, julefrokoster, bryllupper, universitetsfester og runde fødselsdage, og gang på gang gjort dansegulvet usikkert på de københavnske natklubber og spillesteder. Derudover har de efterhånden skabt sig et rygte i sladderpressen som Danmarks mest eksklusive coverband - ikke mindst efter at have spillet koncert for et meget begejstret R.E.M.

Tøv derfor ikke, hvis du overvejer at bruge levende musik til dit næste arrangement – med Morphar & the Ladykillers på scenen er der garanti for en oplevelse, der vil blive snakket om længe efter.

Loading more stuff…

Hmm…it looks like things are taking a while to load. Try again?

Loading videos…